In mijn tijd

In mijn tijd - Elke Uijtewaal | Fthsonline.com

...niet zo snel aan denkt. Om van elkaar te leren, om met elkaar te lachen en dichter tot elkaar te komen ... In mijn tijd van Elke UijtewaalSilvie Kamphuis | Boek en ... ... . In mijn tijd duurde het allemaal langer. Ik volgde eerst de Technische Opleidingen Koninklijke Marine, later de Eerste Militaire Vorming. Toen ik mijn takenboek had afgerond, was ik matroos der 2e klasse. Pas na 18 maanden werd ik 1e klasse. Daarna deed ik nog de korporaalsopleiding. Ik beantwoord deze vragen in mijn vrije tijd en wil ook wel eens wat anders doen. I answer these questions in my spare time, and I like to do something else once in a while. Dat heb ... Tijd in Amsterdam, Nederland. - De wereldklok ... . I answer these questions in my spare time, and I like to do something else once in a while. Dat heb ik in mijn vrije tijd gedaan. I did that on my own time. Wat ik in mijn vrije tijd doe, gaat je niets aan. Als ze dat in mijn tijd hadden, zou ik Betty Grae elke dag inhuren. S'il y avait eu ça de mon temps, J'aurais eu Betty Grable tous les soirs. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Ontgrendelen. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen. In mijn tijd (Hardcover). Een visuele reis door de tijd: uren kletsen over vroeger en nuOpa's en oma's, en ook je ouders zijn lopende encyclopedieën... Met In mijn tijd raak je met behulp van feiten, korte interviews, vragen en fotografie in gesprek met andere generaties over onderwerpen waar je normaal gesproken niet zo snel aan denkt. Om van elkaar te leren, om met elkaar te lachen en dichter tot elkaar te komen. Mijn vrije tijd zit in de avonden. Net als bij de meeste mensen zit mijn vrije tijd in de avond. Overdag wordt het werk gedaan, en 's avonds komt dan de 'vrije tijd'. In mijn vrije tijd kijk ik graag een serie op Netflix, luister ik graag klassieke muziek op mijn schommelbank buiten of binnen bij de kachel, en ik lees graag. In mijn tijd bestonden er nog geen files. Er waren ook bijna nog geen auto's. Wat we in mijn tijd wél hadden was parkeerplaats. Heel veel parkeerplaats. In mijn tijd deden we daar eigenlijk niet meer aan, aan de waarheid. We leefden in een Wikicratie. De waarheid was 'ook maar een mening'. Daar kon je mee wegkomen jongen, in mijn tijd. Vertalingen in context van "in mijn tijd" in Nederlands-Engels van Reverso Context: in mijn vrije tijd, in mijn tijd was In mijn tijd. Een visuele reis door de tijd: uren kletsen met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Elke Uijtewaal
DIMENSIE
5,29 MB
BESTANDSNAAM
In mijn tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Een visuele reis door de tijd: uren kletsen over vroeger en nuOpa's en oma's, en ook je ouders zijn lopende encyclopedieën over vervlogen tijden. Huizen zonder badkamer, lekker verantwoord afvallen met een sherrydieet, de opkomst van de discotheek, demonstraties tegen kernwapens en roken was heel gewoon. Ook in de trein en in het vliegtuig. En vinden we tegenwoordig vakantie een mensenrecht? Tot 1966 kreeg je niet eens vakantiedagen. Van sport tot huishouden en van liefde tot conflict; met In mijn tijd leer je elkaar pas echt goed kennen. Met behulp van korte informatieve stukjes, unieke foto's en handige vragen raak je uren in gesprek en kom je dichter tot elkaar. Hoe leuk is het om samen met je vader, moeder, opa of oma te praten over vervlogen tijden die soms ook verdacht veel op deze tijd lijken?- Een brug tussen generaties- Vergeten verhalen komen tot leven- Onderwerpen uit de periode 1950-1980- Een prachtig cadeau, ook voor Vaderdag!- Goedkoper dan jenever, leuker dan bloemenElke Uijtewaal is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en illustratie. Ook is zij een van de oprichters van Omapost. Omapost is een initiatief dat jong en oud waardevol met elkaar verbindt. Door middel van kaartjes, een website en app, en dingen samen doen, zoals pubquizen, soepavonden, stadswandelingen en andere leuke evenementen.Silvie Kamphuis is schrijver van biografieën en verhalen. Ze is biografiebureau Een boekje open gestart, zodat iedereen een biografie over zijn grootouders in de boekenkast kan hebben staan. Naast biografieën schreef ze de boeken Niet van iedereen en Hoe bouw je een hunebed.

Wil je het boek lezen?In mijn tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elke Uijtewaal. Lezen In mijn tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN