Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen

Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen - Olav Wagenaar | Fthsonline.com

...gen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen ... Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen, Olav Wagenaar ... ... . Gratis ... Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen van Olav Wagenaar kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789491549311. Vergelijken - Eerste hulp bij oorsuizen (Olav Wagenaar) (2015) ISBN: 9789491549311 - Oorsuizen (of 'tinnitus' wat 'gerinkel in het oor' betekent) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare geluidsbron is. Als er wel een externe bron is en… B ... Eerste hulp bij oorsuizen - Spreekuur Thuis , Olav ... ... . Als er wel een externe bron is en… Bestel Eerste hulp bij oorsuizen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Eerste hulp bij oorsuizen - Spreekuur Thuis van Olav Wagenaar (boek, paperback, ISBN 9789491549311). Oorsuizen (of 'tinnitus' wat 'gerinkel in het oor' betekent) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare... Eerste hulp bij oorsuizen | ISBN 9789491549311 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Oorsuizen (of 'tinnitus' wat 'gerinkel in het oor' betekent) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare geluidsbron is. Als er wel een externe bron is en iemand daar overgevoelig op reageert, noemen we dat hyperacusis. Het komt helaas veel voor: zo'n 10 tot 15% van de mensen heeft echt last van oorsuizen.Soms leidt dat tot ziekte met ernstige slaapproblemen, angst of zelfs depressies. Recensie achterlaten Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen Uw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Samenvatting. Recensie. Recensie indienen. Boeken top 10. Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10. De man en zijn wielerverhalen Wilfried de Jong Spreekuur Thuis. Eerste hulp bij oorsuizen Olav Wagenaar . Oorsuizen (of 'tinnitus' wat 'gerinkel in het oor' betekent) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare geluidsbron is. Als er wel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Olav Wagenaar
DIMENSIE
9,90 MB
BESTANDSNAAM
Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen.pdf

OMSCHRIJVING

Oorsuizen (of 'tinnitus' wat 'gerinkel in het oor' betekent) is het horen van geluiden zonder dat er een aanwijsbare geluidsbron is. Als er wel een externe bron is en iemand daar overgevoelig op reageert, noemen we dat hyperacusis. Het komt helaas veel voor: zo'n 10 tot 15% van de mensen heeft echt last van oorsuizen.Soms leidt dat tot ziekte met ernstige slaapproblemen, angst of zelfs depressies. De auteur beschrijft dit als het tinnitussyndroom, met desastreuze gevolgen in het dagelijks leven.Dit boek geeft antwoord op de vraag wat tinnitus (en hyperacusis) is en door middel van veel praktische tips en ideeÃ'n wordt een handvat geboden om het oorsuizen te leren beheersen en in ernst terug te dringen.

Wil je het boek lezen?Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olav Wagenaar. Lezen Spreekuur Thuis - Eerste hulp bij oorsuizen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN