Toepoels puppywijzer

Toepoels puppywijzer - Gwen Bailey | Fthsonline.com

...oepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve, gehoorzame hond ... Vind toepoels in Dieren en Huisdieren op Marktplaats ... . De adviezen in Toepoels puppywijzer zijn bedoeld om de pup goede manieren bij te brengen en zijn vertrouwen positief te ontwikkelen. Toepoels Puppywijzer is bestemd voor de (toekomstige) hondenbezitter die zijn puppy zo wil opvoeden dat het een vrolijke, vriendelijke en vooral gehoorzame hond wordt. Om een puppy op te voeden is meer nodig dan liefde en aandacht. Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenlief ... Studystore | Toepoels puppywijzer, Bailey, Gwen ... ... . Om een puppy op te voeden is meer nodig dan liefde en aandacht. Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve, gehoorzame hond. De adviezen in Toepoels puppywijzer zijn bedoeld om de pup goede manieren bij te brengen en zijn vertrouwen positief te ontwikkelen. De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van fouten in plaats van het corrigeren ervan. In Toepoels ... Toepoels puppywijzer. Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve, gehoorzame hond. De adviezen in Toepoels puppywijzer zijn bedoeld om de pup goede manieren bij te brengen en zijn vertrouwen positief te ontwikkelen. De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van fouten in plaats van het corrigeren ervan. 9789023012276 Toepoels nieuwe puppywijzer koop je tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! Toepoels puppywijzer, ISBN 9789023014850, € 19.44. Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hu Vergelijken - Toepoels puppywijzer, voor een lieve, gehoorzame hond (Gwen Bailey) (2016) ISBN: 9789023014850 - Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve,… Het boek werd een doorslaand internationaal succes en groeide uit tot klassieker. In 2009 kwam er een herziene versie, waarin Bailey aanwijzingen bijstelde en toevoegde op basis van 12 jaar extra ervaring met het trainen van honden. In Nederland werden beide versies vertaald uitgegeven als Toepoels puppywijzer....

INFORMATIE

AUTEUR
Gwen Bailey
DIMENSIE
4,53 MB
BESTANDSNAAM
Toepoels puppywijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Toepoels puppywijzer helpt al twintig jaar lang, met groot succes, duizenden hondenliefhebbers bij de opvoeding van hun pup tot een lieve, gehoorzame hond. De adviezen in Toepoels puppywijzer zijn bedoeld om de pup goede manieren bij te brengen en zijn vertrouwen positief te ontwikkelen. De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van fouten in plaats van het corrigeren ervan. In Toepoels puppywijzer zijn stappenplannen opgenomen voor onder meer socialisatie, zindelijkheidstraining en het voorkomen van problemen als bijten en knagen.

Wil je het boek lezen?Toepoels puppywijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gwen Bailey. Lezen Toepoels puppywijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN