Zakboek voor de klimaattuin

Zakboek voor de klimaattuin - Marc Verachtert | Fthsonline.com

...rtikelnummer: 2019.147 Categorieën: Klimaattuin, Praktisch, Tuinbeplanting, Urbanisme en ecologie Tags: Bart Verelst, klimaatverandering, Marc Verachtert, tuin ... Zakboek voor de klimaattuin - Koele oases voor hete zomers ... ... . Get Social. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Zakboek voor de klimaattuin is echt een aanrader! Er staan handige tips en tricks in om je tuin of balkon summer proof te maken tegen hitte, droogte en stortbuien. Zeker ten tijde van klimaatverandering komt het boek erg van pas. Door de vele afbeeldingen heb ik veel inspiratie gekregen om op mijn balkon aan de slag te g ... Zakboek voor de klimaattuin | Bestel nu mét korting ... ... . Zeker ten tijde van klimaatverandering komt het boek erg van pas. Door de vele afbeeldingen heb ik veel inspiratie gekregen om op mijn balkon aan de slag te gaan! Ik heb er nu al zin in! Zakboek voor de klimaattuin geeft je op een leuke, informerende manier handige tips en tricks om je tuin of balkon aan te passen aan het veranderende klimaat. Het is een laagdrempelig boek, zodat je de tips ook kunt toepassen als je geen knalgroene vingers hebt. Zakboek voor de klimaattuin Koele oases voor hete zomers Marc Verachtert, Bart Verelst. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Zakboek voor de klimaattuin Een leidraad om, ondanks de klimaatverandering, optimaal te genieten van de tuin, geschreven door Marc Verachtert en Bart Verelst. Een boek over extreme temp...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Verachtert
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek voor de klimaattuin.pdf

OMSCHRIJVING

Met eenvoudige ingrepen je tuin beschermen tegen extreme weersomstandighedenMet tips om de juiste planten te kiezen en water optimaal te bufferen, maar ook je gevel en terras 'klimaatsterk' te makenGeschreven door twee tuinexperts bij uitstekDoor de combinatie van hittegolven, periodes van droogte en stortbuien zullen we onze tuinen moeten aanpassen, willen we ervan blijven genieten. Met de tips en inzichten van Marc Verachtert en Bart Verelst wordt je tuin zelfs tijdens een hittegolf een verfrissende oase, terwijl ook regen en wind geen pretbederver meer zijn. Met schaduwbomen en ander groen, een sterke grasmat die het hele jaar meegaat, een juiste positionering van hagen of tuinschermen, een vijverpartij of een ander waterelement stuur je de temperatuur in je tuin bij en kun je er zelfs op de heetste dagen aangenaam zitten en genieten.Jouw bijdrage heeft tegelijk impact op het klimaat in straat en buurt, want het koelt ook de omgeving. Hoe meer van dit soort tuinen, hoe beter het klimaat in onze steden!

Wil je het boek lezen?Zakboek voor de klimaattuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Verachtert. Lezen Zakboek voor de klimaattuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN