Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige - Astrid Holleeder | Fthsonline.com

... tot een dagje strand met de kinderen. Of daar ooit nog verandering in komt? De toekomst zal het leren ... Samenvatting dagboek van een getuige door astrid holleeder ... ... . Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats. Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken ... Dagboek van een getuige by Astrid Holleeder ... . Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats. Dagboek van een Getuige, het nieuwe boek van Astrid Holleeder, wordt vrijdagavond uitgebreid besproken aan tafel in het programma RTL Late Night. Premium. 27 okt. Binnenland. Dagboek van een getuige vond ik erg interessant en het boek leest lekker weg. De gevoelens die Astrid beschrijft zijn begrijpelijk en ik kon me dan ook vinden in haar handelingen. De auteur wist me zeker te boeien met alles wat zij heeft meegemaakt. Boeken en Schrijvers Nieuws Recensies Boekennieuws Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats. Op donderdag 27 oktober 2017 verscheen het tweede boek van Astrid Holleeder. In de voorgaande bestseller, Judas, beschreef Astrid Holleeder hoe zin in 2013 getuigde tegen haar broer Willem. Dit deed zij samen met haar zus en vriendin. Aangezien haar boek Judas een groot succes was is iedereen erg benieuwd naar haar nieuwe boek Dagboek van een Getuige. Dagboek van een getuige Judas beschrijft het verhaal over de beslissing en het proces vooraf om te getuigen tegen haar boer Willem Holleeder. In het dagboek van een getuige worden de consequenties van deze heftige beslissing beschreven....

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Holleeder
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een getuige.pdf

OMSCHRIJVING

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een getuige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Holleeder. Lezen Dagboek van een getuige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN