Voorbij de managementmaatschappij

Voorbij de managementmaatschappij - Marjolein Quené | Fthsonline.com

...ren. Voorbij de managementmaatschappij - De invloed van management Onze tijd, onze maatschappij, kan niet begrepen worden zonder het werk van managers te begrijpen ... Boek: Voorbij de managementmaatschappij - Geschreven door ... ... . Als over een paar eeuwen een onderzoeker naar onze manier van denken en doen zou kijken, dan valt de dominantie van management zeker op. Ad Verbrugge in gesprek Marjolein Quene, historicus en schrijver van het boek 'Voorbij de managementmaatschappij' -- De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines ... Voorbij de managementmaatschappij (Hardcover). De afgelopen jaren heeft management de wereld veroverd. Overal zijn managers te vinden die het werk beter... Pod ... Voorbij de managementmaatschappij - Lemniscaat ... ... Voorbij de managementmaatschappij (Hardcover). De afgelopen jaren heeft management de wereld veroverd. Overal zijn managers te vinden die het werk beter... Podcast over de invloed van management in het onderwijs "Marjolein Quené legt in dit boek verbanden die je niet op het eerste gezicht in de gaten hebt." Podcast over de invloed van management op ons werk, leven en democratie; Ooa boek van het jaar 2019: 'Voorbij de managementmaatschappij' bij top drie. Workshop Ooa Boek&Festival Het boek Voorbij de managementmaatschappij, geschreven door Marjolein Quené, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Voorbij de managementmaatschappij. Details Geschreven door Bert van Ravenhorst. Hits: 454 Management heeft vanaf de jaren tachtig van de vorige eeuw de wereld veroverd. Overal zijn managers te vinden die werk beter regelen, marktconform maken of efficiëntie verhogen. Alles ... Voorbij de managementmaatschappij - De invloed van management. interview. Marjolein Quené: 'Managementdenken ondermijnt de samenleving ... Voorbi...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Quené
DIMENSIE
12,60 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij de managementmaatschappij.pdf

OMSCHRIJVING

De afgelopen jaren heeft management de wereld veroverd. Overal zijn managers te vinden die het werk beter regelen, marktconform maken of de efficiëntie verhogen en zo veel geld uit organisaties weten te halen. Alles wordt tegenwoordig gemanaged - het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, de overheid, de rechtsspraak, de politiek, de schone lucht, de natuur - waardoor er veel kapot wordt gemaakt. Hoe heeft het zo ver kunnen komen?In Voorbij de managementmaatschappij onderzoekt Marjolein Quené niet alleen waarom management zo aantrekkelijk is, maar kijkt ook met een kritische blik naar hoe de managementleer onze samenleving, onze manier van werken en denken zo ingrijpend heeft kunnen veranderen. Aan de hand van filosofen als Hannah Arendt en Susan Neiman biedt Quené een hoopvol alternatief. Het ís mogelijk om op een andere manier naar onze maatschappij te kijken en onder het juk van het management vandaan te komen.

Wil je het boek lezen?Voorbij de managementmaatschappij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Quené. Lezen Voorbij de managementmaatschappij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN