Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek

Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek - Elise Gruppen-Schouwerwou | Fthsonline.com

...et vriezerproof-kookboek . Ontbijt-, lunch- en dinerrecepten met 5 ingrediënten die je kunt invriezen Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek ... Stop je vriezer vol met heerlijke maaltijden uit Het ... ... . Elise Gruppen-Schouwerwou. Zit je op het moment lange dagen thuis? Dan heb je volop tijd om heerlijke ontbijtjes te maken om je vriezer mee vol te stoppen voor de momenten dat de drukke rat race straks weer begint. We maken vandaag truffels. Mmmm! En niet zomaar truffels. Gezondere chocolade truffels! Ze zijn vegan, noten vrij en zijn gezoet met dadels. En niet... ... Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek ... ... . Mmmm! En niet zomaar truffels. Gezondere chocolade truffels! Ze zijn vegan, noten vrij en zijn gezoet met dadels. En niet......

INFORMATIE

AUTEUR
Elise Gruppen-Schouwerwou
DIMENSIE
7,95 MB
BESTANDSNAAM
Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Zit je op het moment lange dagen thuis? Dan heb je volop tijd om heerlijke ontbijtjes te maken om je vriezer mee vol te stoppen voor de momenten dat de drukke rat race straks weer begint. Kom maar door met die breakfastbars en chocomuffins! Of werk je je momenteel juist een slag in de rondte? You've got this, haal de spinazie-halloumi quiche maar uit je vriezer, die is vanavond wel ontdooid. Ja, dit is hét Vriezerproof-kookboek van Chickslovefood, bomvol ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners die allemaal in je, jawel, diepvries kunnen.En al die vriezerproof recepten bevatten maar vijf ingrediënten, hè? Want koken met weinig benodigdheden blijft ons unique selling point. Daarnaast staan er in dit boek ook handige vriezertips & -tricks zodat jij in no time echt je hele diepvries vol hebt liggen en het beste uit je vriezer kunt halen. Kortom, Het Vriezerproof-kookboek is een geweldig lekker en handig boek, al zeggen we het zelf. Hier heb je wat aan, wat je situatie nu ook is. Ideaal dat de vriezer vanaf nu altijd at your service is.

Wil je het boek lezen?Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elise Gruppen-Schouwerwou. Lezen Chickslovefood - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN