Eenvoudiger leven

Eenvoudiger leven - Mark Verhees | Fthsonline.com

...waarin kwetsbaarheid en liefde samenkomen en alles op zijn plek valt ... Eenvoudig leven: 32 uitgebreide tips! - OptimaleGezondheid.com ... . Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een leidraad om (nog) gelukkiger te leven. In het boek Eenvoudiger leven laat Mark wederom glashelder zien wat een positieve instelling voor invloed kan hebben op je leven. De lessen die hij meegeeft zijn heel makkelijk in je eigen leven toe te passen en doordat Mark niet heeft geaarzeld om in zijn boek zijn persoonlijke ervaringen te verwerken, is het een heel puur en authentiek boek geworden. Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch v ... Eenvoudig Leven Shop, logisch. | Eenvoudig Leven Shop ... . Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf. Wat je zoekt, zul je vinden. Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn 'Voor Positiviteit'. Hieronder vind je 13 eenvoudig-leven-tips die je helpen je leven leuker, waardevoller en eenvoudiger te maken. Deel op Pinterest. 13 eenvoudig-leven-tips. Ervaar minder stress en meer voldoening door je leven stap voor stap eenvoudiger te maken. Een eenvoudig leven draait niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Verhees
DIMENSIE
4,20 MB
BESTANDSNAAM
Eenvoudiger leven.pdf

OMSCHRIJVING

In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne, positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger. Juist nu.Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien.Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf.Wat je zoekt, zul je vinden.Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn "Voor Positiviteit'. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma's hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is auteur van bestseller "De Vibe'.

Wil je het boek lezen?Eenvoudiger leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Verhees. Lezen Eenvoudiger leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN