De 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden

De 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden - José De Goede | Fthsonline.com

...th mijn leven veranderde. Michel Krielaars; ... 'Vijf minuten die mijn leven voorgoed veranderden ... ... ... die in 1914, kort nadat hij in ... eindigt in feite zijn leven en begint de sleur van het kazernebestaan in het dorp Koropta. Ons leven is behoorlijk veranderd. Na 8 jaar slapen we allemaal eindelijk weer nachten door en dat kunnen we overdag goed merken. In de afgelopen maanden ben ik gaan nadenken wat ik met mijn leven wil doen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik mensen wil gaan helpen die in een soortgelijke situatie leven. KONTJE KNAL OP MILAN | De Stilste Show #5 ... 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden… - voor €12 ... . KONTJE KNAL OP MILAN | De Stilste Show #5 met Milan Knol; ONTMOET MIJN BABY | Kalvijn Vlog #5; Deze zelfliefde gewoontes veranderden mijn leven | Sanny brengt Rust afl.6; Rommelen in mijn beauty spulletjes | Vloggloss 2049; HET VETSTE WAT IK OOIT HEB GEDAAN IN HET BUITENLAND! #2511 Onderstaand vind je 5 levenshoudingen die je leven positief veranderen: 1 Onderneem kleine acties, elke dag Je kunt wachten tot iemand aanbelt en je de baan van je dromen geeft, totdat je lichaam ineens transformeert, je opeens een deal met een uitgever sluit omdat je een boek schrijft. Dus 7 minuten is alles dat je elke dag nodig hebt om een nieuwe gewoonte of vaardigheid te ontwikkelen. Op welk gebied dan ook. Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je overweldigd door wat je allemaal moet veranderen in je leven? Maak het simpel en werk elke dag 7 minuten lang aan de vaardigheid die je wilt ontwikkelen. 31 DOE-HET-ZELFIDEEËN DIE JE LEVEN ZULLEN VERANDEREN 5 Minuten ... In deze video laat ik je enkele van mijn beste trucs zien die je leuk ... Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen ... Je levensdoel in 5 minuten. Adam Leipzig, (CEO van Entertainment Media Partners en voormalig VP van Disney) geeft aan dat je in 5 minuten antwoord op de vraag kan krijgen: Hoe kom ik achter mijn levensdoel, mijn purpose? Bekijk hier de TedEx: Adam Leipzig over het formuleren van je levensdoel. In zijn TedEx formuleert hij 5 korte vragen....

INFORMATIE

AUTEUR
José De Goede
DIMENSIE
3,13 MB
BESTANDSNAAM
De 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden.pdf

OMSCHRIJVING

In DE 5 MINUTEN DIE MIJN LEVEN VERANDERDEN lopen twee verhaallijnen parallel: de passie en het conflict buitelen over elkaar heen en nemen de lezer mee in het turbulente leven van José de Goede, ooit kunst- en antiekhandelaar, eigenaar van een veilinghuis en nu nog steeds veilingmeester, makelaar en beëdigd taxateur. Tal van jaren houdt zij dagboeken bij die de bron vormen voor dit boek. De deur naar de handel in kunst en antiek, de wereld van de schone schijn, zet zij hiermee op een kier.José de Goede schrijft recht uit haar hart. Gedreven door haar passie voor kunst, haar doorzettingsvermogen en ondernemersgeest neemt ze grote risico's. Met succes. Haar bedrijven floreren en in diverse media heeft ze haar eigen columns. Ze taxeert kunst waar mensen zich emotioneel mee hebben verbonden. De liefde voor het vak en vooral ook haar betrokkenheid maakt dat mensen zich naar haar openen, hun verhaal vertellen. Emotionele, bizarre, ontroerende en soms ook hele pijnlijke familiekwesties worden zichtbaar en raken. Maar evenzo ook de keiharde werkelijkheid van de kunst- en antiekhandel en de strijd om het geld.Haar leven verandert radicaal als ze haar veilinghuis verkoopt. Het is het begin van een nachtmerrie die inmiddels zes jaar duurt. Wat bij iedereen kan gebeuren, overkomt José: iemand tegenkomen die je kapot probeert te procederen. De opeenvolgende rechstzaken en intimidaties beïnvloeden haar hele leven. Korte gedingen, hogere beroepen en een lange en hardnekkige strijd met het openbaar ministerie volgen elkaar op. Maar ook buiten de rechtszaal gaat de kwelling door. Als ze taxaties doet, voelt ze zich verplicht elke klant in te lichten over het risico dat ze morgen in de krant of elders in opspraak kan komen. Na zes jaar lukt het José eindelijk om te gaan met de aanhoudende stress. Een energetisch therapeut verricht wonderen. Ze komt steeds sterker uit de strijd. Op advies besluit ze in de tegenaanval te gaan om de juridische stalking te stoppen. Met succes.

Wil je het boek lezen?De 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur José De Goede. Lezen De 5 Minuten Die Mijn Leven Veranderden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN