Leidraad voor het Stuurbrevet

Leidraad voor het Stuurbrevet - Richard Vooren | Fthsonline.com

...BN: 9789090312101 - Het Boek Leidraad voor het Stuurbrevet (9090312102) geschreven door Paul Van den Keybus bestel je op bruna ... Leidraad voor de Yachtman - leidraadyachtman.be ... .nl! Een schipper van een schip, dat op… Leidraad voor het Stuurbrevet Cursusboek voor het beperkt en het algemeen Belgisch stuurbrevet. Een bestuurder van een pleziervaartuig dat sneller kan varen dan 20 km/uur en/of met een lengte van 15m of langer, dient in het bezit te zijn van een geldig Belgisch stuurbrevet. Leidraad voor het Stuurbrevet is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Leidraad voor het Stuurbrevet PDF te downloa ... Vernieuwde leidraad voor de Yachtman - Nieuws - Vlaamse ... ... . Leidraad voor het Stuurbrevet is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Leidraad voor het Stuurbrevet PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Leidraad voor het Stuurbrevet Aanpassingen uitgaves Aquamedia, "Leidraad voor het Stuurbrevet" Aanpassingen editie 6 naar editie 7 - Beperkt en Algemeen Stuurbrevet Aanpassingen editie 7 naar editie 8 - … Uw leidraad voor het Beperkt Stuurbrevet, Algemeen Stuurbrevet en het brevet Yachtman. De leidraad voor de Yachtman is een uniek boekwerk. De volledige leerstof voor het behalen van het Beperkt Stuurbrevet, Algemeen Stuurbrevet en het brevet Yachtman opgedeeld in praktische hoofdstukken. Leidraad voor het Stuurbrevet (9e druk) (België) € 27,00 Navigatieset: Single Handed Passer en Bretonse Plotter € 45,00 Leidraad voor het Vaarbewijs - achtste druk (Nederland) € 24,00 Geschikt voor Beperkt StuurbrevetGeschikt voor Algemeen Stuurbrevet224 pagina's dikZeer uitgebreidUitgave oktober 2018 Een onmisbaar leerboek voor iedereen die een stuurbrevet wil halen. Aanbevolen door de Landelijk Bond Waterrecreatie en verschillende Pleziervaart Federaties in België. U kunt deze leidraad aanschaffen wanneer u wilt gaan varen als schipper op een schip dat op motor sneller ... Leidraad voor het Stuurbrevet is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Leidraad voor het Stuurbrevet PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Leidraad voor het Stuurbrevet Leidraad voor het Stuurbrevet. Paul Van den Keybus - Paperback / softback - 232 pagina's. Details Een schipper van een schip, dat op motor sneller kan varen dan 20 km per uur, dan wel 15 meter of langer is, moet in het bezit zijn van een geldig Stuurbrevet....

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Vooren
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad voor het Stuurbrevet.pdf

OMSCHRIJVING

Cursusboek voor het Beperkt en het Algemeen StuurbrevetEen schipper van een schip, dat sneller kan varen dan 20 km/u, of dat langer is dan 15 m, moet in het bezit zijn van een geldig Stuurbrevet. Dit boek is bedoeld voor schippers die het Stuurbrevet moeten halen en voor schippers die het willen halen. Want u vindt in deze leidraad de complete examenstof van het Beperkt Stuurbrevet en van het Algemeen Stuurbrevet, maar bovendien nuttige en praktische aanvullingen op het gebied van motortechniek, vaarwegmarkering, manoeuvres, 'schipperen' en navigatie.Dit boek is het resultaat van jarenlange lespraktijk, waarbij opmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van vorm en inhoud. Elk hoofdstuk is een afgerond geheel. Achterin het boek staat een reeks vragen, waarvan een deel is ontleend aan voorgaande examens. De bijbehorende antwoorden staan apart vermeld. Waar nodig is de tekst voorzien van duidelijke illustraties. Bovendien is een vouwblad toegevoegd met twee kaartfragmenten van de betrokken vaargebieden. Een praktische handleiding met als doel de cursist snel en goed voor het examen voor te bereiden.In vergelijking met de 3de druk is deze 4de druk kleurrijker en leesbaarder geworden. De hoofdstukken over de reglementen zijn aangepast aan de huidige of toekomstige regelgeving. En omdat de satellietnavigatie niet meer weg te denken is, werd een hoofdstuk over GPS toegevoegd.

Wil je het boek lezen?Leidraad voor het Stuurbrevet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Vooren. Lezen Leidraad voor het Stuurbrevet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN