Vaardig met arbeidsrecht / druk 1

Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 - J. Heinsius | Fthsonline.com

...te druk. B ij de toets mag je gebruik maken van een niet-geannoteerde wetgeving ... Juridische vaardigheden Vaardig met arbeidsrecht: het ... ... . Er mag in de bundels dus niets zijn bijgeschreven. Er mag wel tekst gemarkeerd zijn. Koop Vaardig met arbeidsrecht, de uwv-ontslagprocedure (9789089742100) je van Smits, t.m.j. De toelatingstoetsen zijn in mei, november en januari. Als je een toelatingstoets afsluit met 'voldaan', dan is deze uitslag geldig voor twee opeenvolgende instroommomenten. De eerstvolgende toelatingstoets vindt plaats op woensdag 20 mei 2020 om 10.0 ... Vaardig met arbeidsrecht - de UWV-ontslagprocedure door ... ... . De eerstvolgende toelatingstoets vindt plaats op woensdag 20 mei 2020 om 10.00 uur. A.R. Houweling (2006). Docentenhandleiding bij vaardig met staatsrecht. In A.R. Houweling (Ed.), Vaardig met staatsrecht : de wetgevingsprocedure van een wet in formele zin (Juridische vaardigheden). Den Haag: Boom Juridische uitgevers; A.R. Houweling (2006). Docenthandleiding bij vaardig met arbeidsrecht. Vaardig met arbeidsrecht Het collectief ontslag Juridische vaardigheden: Amazon.es: J. Heinsius: Libros en idiomas extranjeros Dit zijn alle hoofdstukken die behandelt zijn voor het vak vaardig met recht 1 van het boek juridische vaardigheden. Alleen op deze hoofdstukken wordt getoetst H1 t/m 5 TMJ Smits is the author of Vaardig met arbeidsrecht (5.00 avg rating, 1 rating, 0 reviews), Vaardig met arbeidsrecht / De ontbindingsprocedure bij de kan... 1e druk . Meer gerelateerde ... Schrijf Vaardig deel 1 Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen 1e druk / 2012 / Marilene Gathier . Dit boek inkijken. Boek + website (€ 23,00) Bij dit product krijg je ook toegang tot ......

INFORMATIE

AUTEUR
J. Heinsius
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Vaardig met arbeidsrecht / druk 1.pdf

OMSCHRIJVING

Vaardig met arbeidsrecht. Het collectief ontslag maakt de complexe materie van het collectief ontslagrecht helder door het onderwerp op praktische wijze te ontleden. Naast theorie zijn er veel praktijkvoorbeelden met documenten opgenomen die rechtstreeks ontleend zijn aan de rechtspraktijk.

Wil je het boek lezen?Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Heinsius. Lezen Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN