Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integ

Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integ - Vanderweyden K | Fthsonline.com

... De politiek probeert daarom volledige tewerkstelling te realiseren en dat slaat in principe op een voltijdse tewerkstelling voor beide partners in een gezin ... Adviesraad bezorgd: 'Helft uitval door ziekte komt door ... ... . Lang nagedacht of we het zouden doen en nu wonen we er sinds eind december. En nu ineens zit hij thuis. En zuiniger leven is niet erg, maar ik maak me ontzettend veel zorgen. Ben zelf gastouder dus neem alles wat ik kan krijgen maar aan, werk 5 dagen en soms de weekenden ook. Soms een goede maand en nu komt de zomer er aan, dus komkommer tijd. Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integratie op de drempel van de ... bol.com | Is er leven zonder werk? Over minder werken en ... ... . Soms een goede maand en nu komt de zomer er aan, dus komkommer tijd. Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integratie op de drempel van de eenentwintigste eeuw . By Katrijn Vanderweyden. Year: 2002. OAI identifier: Provided by: Institutional Repository Universiteit Antwerpen. Minder werken blijkt voor veel mensen zeer goed en wordt ook door mannen omarmt, ooit werd de automatisering daarmee goedgepraat: kunnen we minder werken!! Voor uw informatie: de schrijver en partner (m/v doet er niet toe) hebben parttime en fulltime gewerkt, zolang het voldoende was om van te leven: prima. schrijver werkt nu 70 uur per week, niet omdat het moet maar omdat het werk zo onwijs ... Indien u tijdelijk parttime gaat werken, ontstaat er een pensioenbreuk doordat u een aantal jaren minder hebt opgebouw...

INFORMATIE

AUTEUR
Vanderweyden K
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integ.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is de betekenis van betaalde arbeid aan het begin van de eenentwinstige eeuw? Kunnen mensen ook volwaardig deel uitmaken van de hedendaagse samenleving wanneer ze niet of slecht deeltijds werken? Deze vragen vormen het uitganspunt van dit boek dat onze arbeissamenleving aan een kritische verhoor onderwerpt.

Wil je het boek lezen?Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vanderweyden K. Lezen Is er leven zonder werk? Over minder werken en sociale integ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN