Lucas Somath

Lucas Somath - Thomas Claus | Fthsonline.com

...ver zijn vaak afwezige vader Hugo Claus: "Zijn schuldgevoel was even groot als mijn gevoel van gemis ... Korte biografie van de Vlaamse schrijver Hugo Claus ... ... ... Lucas Somath - een anagram van de auteur - draagt als ondertitel Komedie van het niets. Het boek handelt "over een jonge veertiger, ... Get this from a library! Lucas Somath.. [Claus.] -- "Lucas Somath" is het openhartige testament van een man voor wie noch de wereld, noch het leven ook maar enige zin heeft. Of beter: geen zin meer heeft. De manier waarop dit gebeurt, maakt van "Lucas ... Zoon van Hugo Cla ... Lucas Somath - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... . Of beter: geen zin meer heeft. De manier waarop dit gebeurt, maakt van "Lucas ... Zoon van Hugo Claus vindt uitgever voor zijn debuutroman Thomas Claus, de 44-jarige zoon van de vorig jaar overleden schrijver Hugo Claus, zal binnenkort debuteren met zijn roman Lucas Somath, zo ... 921 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met lucas! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Lucas Somath, een jonge veertiger die opgesloten zit in een beklemmende wereld vol existentiële dilemma's, tracht zichzelf al jaren te beschrijven in een boek dat hij maar niet kan voltooien. Steeds opnieuw komt hij met een ander verhaal dat nog wonderlijker is dan het vorige. De deur naar het onbewuste staat op een kier. Hij ligt eindelijk in de winkel: 'Lucas Somath', het lang aangekondigde debuut van Thomas Claus. Daarmee stapt de zoon vol overmoed in de schaduw van het literaire monument dat vader Hugo is. Zes jaar lang werkte de zoon van Hugo Claus in het grootste geheim aan zijn boek Lucas Somath.Wie niet al te traag van geest is, weet meteen dat het een anagram is van de naam Thomas Claus. Lucas Somath, Thomas Claus, Uitgeverij: Meulenhoff/Manteau, Antwerpen, 319 p., 22,50 euro, ISBN: 978-90-854-2192-4 Dit voorjaar, precies twee jaar na het overlijden van zijn vader Hugo, debuteerde Thomas Claus (47) met zijn roman Lucas Somath. Lucas Somath Thomas Claus Experimenteel existentialisme, of postmoderne flauwekul, de lezer heeft er een hele kluif aan om tot een oordeel te komen. Op de flap staat dat het een roman is, maar het enige dat aan een roman doet denken zijn de brieven die ene Anna, gewezen vriendin van de hoofdpersoon, aan hem schrijft....

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Claus
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Lucas Somath.pdf

OMSCHRIJVING

Lucas Somath, een jonge veertiger die opgesloten zit in een beklemmende wereld vol existentiële dilemma's, tracht zichzelf al jaren te beschrijven in een boek dat hij maar niet kan voltooien. Steeds opnieuw komt hij met een ander verhaal dat nog wonderlijker is dan het vorige. De deur naar het onbewuste staat op een kier. De angst voor het witte blad overweldigt hem. Over het Niets, die sinistere apostel van de leegte, heeft hij geen enkele controle. Toch gaat hij het met veel verbeelding en humor te lijf.In zijn drang om te vertellen speelt Lucas op schijnbaar eenvoudige maar tegelijk bezeten wijze een magisch spel dat uitmondt in een passioneel betoog vol ingetogen strengheid en grenzeloze veerkracht. Via een pandemonium van beschouwingen, mijmeringen en waanbeelden wordt een onthutsend portret geschetst van een schrijver in strijd met zichzelf en zijn tijd.

Wil je het boek lezen?Lucas Somath in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Claus. Lezen Lucas Somath Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN