TAAL VAN DE DROOM

TAAL VAN DE DROOM - Telesco | Fthsonline.com

...ngswereld." Er zijn mensen die hun droom nooit onthouden ... Droom - Wikipedia ... . Ronald: "De een onthoudt zijn droom inderdaad beter dan de ander. Maar het is te leren. Een van zijn dienaren zei dat Jozef hem wel kon vertellen wat die dromen betekenden. Dus liet de farao Jozef meteen halen. De farao vroeg hem: 'Kun jij me vertellen wat mijn dromen betekenen?' Jozef antwoordde: 'Zeven jaar lang zal Egypte meer dan genoeg te eten hebben. Maar daarna zal er zeven jaar honger zijn. Kies iemand ... bol.com | VERBORGEN TAAL VAN DE DROOM, David Fontana ... ... . Maar daarna zal er zeven jaar honger zijn. Kies iemand uit die wijs ... 'Je zult van de bok dromen' betekent 'Er staat je een bestraffing te wachten', aldus de grote Van Dale (2005) en het Woordenboek der Nederlandsche Taal (WNT). Met bok wordt in dit geval een strafwerktuig bedoeld, volgens Van Dale en het WNT een soort pijnbank.Wie daarvan droomt, zou het weleens zwaar te verduren kunnen krijgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Telesco
DIMENSIE
11,22 MB
BESTANDSNAAM
TAAL VAN DE DROOM.pdf

OMSCHRIJVING

TAAL VAN DE DROOM 1e druk is een boek van Telesco uitgegeven bij Elmar. ISBN 9789038907048 In dit boek biedt Patricia Telesco een moderne sleutel tot droomverklaring. In het eerste deel wordt de historische schatkist van de droomverklaring geopend met stap-voor-stapinstructies voor het ontcijferen en verhelderen van uw dromen, met aanwijzingen voor herkenning van de delen die de meeste betekenis hebben voor de droomverklaring. In deel twee worden de droomsymbolen nader verklaard als fenomeen dat sterk wordt beïnvloed door de menselijke ervaringen en perspectieven.

Wil je het boek lezen?TAAL VAN DE DROOM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Telesco. Lezen TAAL VAN DE DROOM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN