Mijn vader

Mijn vader - van Wingerde Hans | Fthsonline.com

...r waar ik vandaan kom. Ja, Jehovah is mijn Vader, mijn God en Vriend ... Mijn vader was priester, een familiegeschiedenis ... . 2. Jeugdjaren gingen voorbij. 't Leven heeft mij langzaam ingehaald. Maar mijn geloof houdt me sterk. Ik kijk vooruit en straal! (REFREIN) Want God is heel rechtvaardig. en hij vergeet niet mijn harde werk. Dus hij is steeds dicht bij mij, Hoi, ik ben Esmee, ben een meid van 20 en ik ben verliefd op mijn eigen vader. Wat ik met hem heb is het tegenovergestelde van wat ik met mijn moeder heb. Ik heb geen contact meer met haar. Toen ik 14 „Mijn vader is emo ... Gedicht: Mijn vader - gedichtje - Dichters.nl ... . Ik heb geen contact meer met haar. Toen ik 14 „Mijn vader is emotioneler. Tijdens de financiële crisis van 2008/2009 had ik een heel persoonlijk gesprek met hem. Hij wist niet of hij alle vaste mensen kon behouden. Mijn vader is een vliegtuig is de debuutroman van Antoinette Beumer. Hiervoor won de auteur de Hebban Debuutprijs 2018. De roman draait om de veertigjarige Eva (in de film gespeeld door Schaap). Mijn moeder lag op de begane grond, mijn vader op de derde verdieping. Op 30 maart heb ik vier uur aan mijn vaders bed gezeten. We hebben nog gekletst en ik zou wat broodjes voor hem gaan halen....

INFORMATIE

AUTEUR
van Wingerde Hans
DIMENSIE
10,67 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn vader is een aangrijpende biografie van een jongeman over zijn dementerende vader. Wisseling tussen hoop en wanhoop klinkt regelmatig door. Het gebeuren werkt in op je eigen geest. Het legt je lam, terwijl je actief moet blijven. Het maakt je inwendig driftig, terwijl je kalm en begripvol moet blijven. Ook vreugdevolle momenten worden beschreven. Mantelzorgers kunnen de beschreven situaties herkennen en er troost en steun uit putten. Mensen in de gezondheidszorg kunnen een beeld krijgen van wat zich afspeelt in het gezin achter de patiënt. Motto van de auteur: Probeer van elke dag een feestdag te maken.

Wil je het boek lezen?Mijn vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur van Wingerde Hans. Lezen Mijn vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN