Basisboek Bedrijsrekenen

Basisboek Bedrijsrekenen - H. Joosten | Fthsonline.com

...n: - optellen en aftrekken - breuken - procenten en promilles ... PDF BASISBOEK WISKUNDE - UvA ... . Het tweede deel gaat over algemene rekenvaardigheden die bij de beroepsopleidingen van de sector Economie horen, zoals: - renteberekening - indexcijfers. De leerling kan zelfstandig werken aan oefeningen ... Bestel Basisboek Bedrijsrekenen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie. In het eerste hoofdstukken van het boek In deel 1 maken stu ... bol.com | Basisboek Bedrijsrekenen, H. Joosten ... ... . In het eerste hoofdstukken van het boek In deel 1 maken studenten kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting. Basisboek Bedrijfseconomie bestaat al ruim een kwart eeuw, maar is nog altijd toonaangevend. In het eerste hoofdstukken van het boek maken studenten kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting. Het Basisboek Bedrijfsrekenen is een werkboek. Het eerste deel bestaat uit algemene rekenvaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn: - ...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Joosten
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek Bedrijsrekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek Bedrijsrekenen 1e druk is een boek van H. Joosten uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037201789 Het Basisboek Bedrijfsrekenen is een werkboek. Het eerste deel bestaat uit algemene rekenvaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn:- optellen en aftrekken- breuken- procenten en promilles.Het tweede deel gaat over algemene rekenvaardigheden die bij de beroepsopleidingen van de sector Economie horen, zoals:- renteberekening- indexcijfers. De leerling kan zelfstandig werken aan oefeningen, opgaven en hoofdrekensommen. Het basisboek kan gebruikt worden zonder de overige producten van Tendens Edu4all af te nemen.

Wil je het boek lezen?Basisboek Bedrijsrekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Joosten. Lezen Basisboek Bedrijsrekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN