Op De Wachtlijst Van De Dood

Op De Wachtlijst Van De Dood - Veit Heinichen | Fthsonline.com

...voor plastische chirurgie ligt achter hoge muren om de privacy van de rijken der aarde die er verblijven te garanderen ... Donor worden: waarom wel en waarom niet? | Gezondheid&Co ... . Een aanslag op chirurg Leo Lestizza plaatst de kliniek in het centrum van de belangstelling. dragen en maakt de wachtlijsten voor donororganen onnodig lang. Wachten op een donororgaan is fysiek en mentaal zwaar, ook voor familie. Er overlijden elk jaar 150 patiënten omdat een donororgaan te laat komt. Eind 2016 stonden er ca 1070 wachtenden op de actieve wachtlijst voor postmortale orgaantransplantatie. De wachtlijs ... Cijfers over donatie en transplantatie | Nederlandse ... ... . Eind 2016 stonden er ca 1070 wachtenden op de actieve wachtlijst voor postmortale orgaantransplantatie. De wachtlijst voor patiënten die in afwachting zijn van een donororgaan loopt op, blijkt uit cijfers van de Nederlandse Transplantatiestichting (NTS). Inmiddels zijn dat er 1115. Een jaar eerder ... Bakker werkt als psychiater op een detox-afdeling. "Dat is wel de intensive care van de verslavingszorg. Daar gaan mensen dood." Voordat je er wordt opgenomen, moet eerst op de verzekeraar worden gewacht. "Als de huisarts bepaalt dat iemand bij ons moet komen, moet ik eerst minstens 2 weken wachten totdat de zorgverzekeraar de stempel zet. Op 1 oktober stonden er 1.305 mensen op de wachtlijst voor een donororgaan. Van hen wachten 841 op een nier, 201 op een long, 152 op een lever en 73 op een hart. Nog niet de helft ontvangt binnen afzienbare tijd het orgaan dat ze zo hard nodig hebben. De gemiddelde wachttijd voor ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Veit Heinichen
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
Op De Wachtlijst Van De Dood.pdf

OMSCHRIJVING

In een schoonheidskliniek net buiten Triëst gebeuren schimmige dingen. Het instituut voor plastische chirurgie ligt achter hoge muren om de privacy van de rijken der aarde die er verblijven te garanderen. Een aanslag op chirurg Leo Lestizza plaatst de kliniek in het centrum van de belangstelling. Inspecteur Laurenti moet een smerig netwerk van corruptie, verdachtmakingen, moord en doodslag ontwarren om bij bron van het geweld te komen.

Wil je het boek lezen?Op De Wachtlijst Van De Dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veit Heinichen. Lezen Op De Wachtlijst Van De Dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN