100 Kindervragen - Huisdieren

100 Kindervragen - Huisdieren - Caroline de Vlamynck | Fthsonline.com

...0 vragen over huisdieren - de leukste huisdierenquiz x 100 kindervragen: afscheid en verlies 100 kindervragen: afscheid en verlies Ik vind dit een heel goed en interessant boek om tijdens mijn onderzoek te gebruiken omdat de meest voorkomende vragen die de kinderen hebben over afscheid en verlies hier worden opgelost ... 100 Kindervragen, bijen. Door: Bruno Remaut en Bart Vandepoele ... . Vergelijken - 100 Kindervragen 10 - Bijen (Bruno Remaut) (2015) ISBN: 9789058565150 - Hoeveel honing maakt één bij? Waarom is de bijenkoningin zo bijzonder? Is het waar dat bijen sterven als ze hun angel kwijt zijn? Bijen zorgen voor honing, zoemen,… 100 kindervragen bijen - Bruno Remaut & Bart Vandepoele van en voor kinderen met antwoorden die ook de meester en de juf zullen verbazen! Een boekje voor natuurverkenners, jonge imkers of toekomstige biologen. Welkom in de wondermooie wereld van de bij! Deze dierensite heeft als doel dierennieuws en informatie te verspreiden. Alle dieren staan hier centraal, zowel wilde, tamme- en huisdieren. Alle beesten uit het dierenrijk hebben het recht om te leven. Blijf helpen aan een wereld zonder dierenleed. We moeten zuinig zijn ... Huisdieren (100 kindervragen, Band 8): Amazon.de: Vlamynck ... ... . Welkom in de wondermooie wereld van de bij! Deze dierensite heeft als doel dierennieuws en informatie te verspreiden. Alle dieren staan hier centraal, zowel wilde, tamme- en huisdieren. Alle beesten uit het dierenrijk hebben het recht om te leven. Blijf helpen aan een wereld zonder dierenleed. We moeten zuinig zijn op de aarde en op wat de natuur ons te bieden heeft. Huisdieren beschermen kinderen ook nog eens tegen allergieën, zo is gebleken uit een onderzoek dat is gepubliceerd in het boek Clinical & Experimental Allergy. 18-jarigen die vroeger huisdieren hadden, bleken 50% minder kans te hebben op een allergie dan 18-jarigen zonder huisdier. Hartstikke leuk natuurlijk een huisdier, maar ook een hele verantwoordelijkheid. Jij bent verantwoordelijk voor het welzijn van jouw diertje. Wees er dus 100% zeker van dat je deze verantwoordelijkheid aankunt voordat je een huisdier in huis haalt, zelfs al is het een goudvis! En vergeet natuurlijk ook de kosten niet. Leuke quizvragen voor kinderen met antwoorden. Voor een leuke quizavond met kinderen...

INFORMATIE

AUTEUR
Caroline de Vlamynck
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
100 Kindervragen - Huisdieren.pdf

OMSCHRIJVING

Het zijn onze allerbeste vrienden, onze huisdieren, en toch weten we nog lang niet alles van ze af.Caroline De Vlamynck en Jeroen Declercq, beiden werkzaam op de faculteit dierengeneeskunde vande universiteit Gent brengen daar met '100 Kindervragen: Huisdieren' verandering in. Ze trokkennaar enkele basisscholen en ontwikkelden er samen met de leerkrachten lesactivititeiten rondhuisdieren. Honden, katten, maar ook vogels, reptielen en knaagdieren kwamen aan bod. Uit devele vragen die de ongeduldige leerlingen stelden werden 100 vragen geselecteerd en uitgebreiddoor onze dierenartsen beantwoord.Zo ontdekken kinderen in dit boek of een hond in de zon kan verbranden, hoe een vis geopereerdwordt en waarom een konijn nu precies ronde bolletjes van strontjes legt. Ook ouders, broers enzussen zullen er heel wat van opsteken. Voor leerkrachten en begeleiders is dit boekje ongetwijfeldeen handig en boeiend werkinstrument.

Wil je het boek lezen?100 Kindervragen - Huisdieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline de Vlamynck. Lezen 100 Kindervragen - Huisdieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN