Leven in de schaduw

Leven in de schaduw - Jana van der Fraenen | Fthsonline.com

...se Joden. Leven in de schaduw . De waarheid is dat mijn psychische problemen er niet van de ene op de andere dag waren ... M.A. Schenkeveld-van der Dussen, 'Leven in de schaduw ... ... . Het begon al van voor ik kon praten of stappen. Dit door een klein feitje: ik werd geboren met een lichte, fysieke beperking. Een klein feitje dat ik heel lang als een last met me meedroeg. Expositie Leven in de schaduw De expositie Leven in de schaduw wordt op 13 juni om 17.00 uur geopend in het Atrium Den Haag door Jaap Jongbloed en zal daar te zien zijn tot en met 23 juni 2017, waarna de expositie naar Rotterdam zal verhuizen. Bij deze bijzondere expositie gaat de bezoeker zelf. Sacha de Boer, oud-nieuwslezeres en fotografe, maakte in Tanzan ... Aria leefde in de schaduw van de geschiedenis ... . Bij deze bijzondere expositie gaat de bezoeker zelf. Sacha de Boer, oud-nieuwslezeres en fotografe, maakte in Tanzania indrukwekkende fotoportretten van kinderen met albinisme. Haar reportage was te zien als rondreizende tentoonstelling 'Leven in de Schaduw'. Over kinderen die door hun beperking noodgedwongen - letterlijk en figuurlijk - in de schaduw leven. Locaties en data Schaduw in de tuin creëren: 14 slimme ideeën. Wanneer je schaduw in de wilt tuin creëren kom je al snel uit bij een standaard parasol. Aan de hand van 14 verschillende ideeën willen we je laten zien dat schaduw in de tuin creëren ook op andere manieren kan. Leven in de Schaduw. Sacha de Boer, oud-nieuwslezeres en fotografe, reisde samen met het Liliane Fonds af naar Tanzania om daar een reportage te maken over het leven van kinderen met albinisme. Het resultaat is een indringend fotoportret van vier kinderen met albinisme en de omstandigheden waarin zij noodgedwongen leven. De foto-expositie 'Leven in de schaduw' brengt dit in beeld. De expositie is tot en met zondag 8 april te zien in het UMCG bij de poli Dermatologie. Het UMCG is expertisecentrum op het gebied van erfelijke huidaandoeningen, waarvan albinisme er een is. Leven in de schaduw Het klinkt vreemd da...

INFORMATIE

AUTEUR
Jana van der Fraenen
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
Leven in de schaduw.pdf

OMSCHRIJVING

Maxim is vijftien wanneer hij een halfzijdige verlamming oploopt en in het revalidatieziekenhuis Het Rozenblaadje wordt opgenomen. Daar ontmoet hij Isabel, die na een ongeval in een rolstoel is terechtgekomen. Hoewel de twee als water en vuur zijn, groeien ze langzaamaan dichter naar elkaar toe. Toch krijgt Maxim het heel moeilijk. Zijn verlamming valt hem zwaar en hij komt vast te zitten in een depressie. Kan Isabel hem een uitweg bieden?Een op vier mensen kampt met psychische problemen. Ook veel jongeren zien vaak geen uitweg meer voor hun problemen en gaan over tot zelfdoding. Daarom is het belangrijk om meer over geestelijke gezondheid te praten. Dit boek kan daarbij helpen: je kruipt immers in het hoofd van jongeren die het allemaal 'aan den lijve' meemaken, in een meeslepend verhaal over liefde en vriendschap.Jana Van Der Fraenen (1993) is geboren met een lichte fysieke beperking aan haar rechterzijde. Al van jongs af aan schreef ze verhalen. Wat eerst startte als een vlucht voor haar handicap, groeide uit tot een passie en liefde voor het schrijven. In 2015 begon ze de opleiding 'schrijver' aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Twee jaar lang werkte ze er aan haar debuut. Omdat ze zich heel betrokken voelt bij de problematiek, schenkt ze een deel van de opbrengst van dit boek aan de actie Rode Neuzendag.

Wil je het boek lezen?Leven in de schaduw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jana van der Fraenen. Lezen Leven in de schaduw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN