Asaja

Asaja - Maarten Hertoghs | Fthsonline.com

... Alicante (stad). 2.619 vind-ik-leuks · 535 personen praten hierover · 4 waren hier ... Asaja Filemon - Muziekwijk, Provincie Flevoland, Nederland ... ... . Organización Provincial de los Agricultores y Ganaderos que trabaja para defender y reivindicar sus... Sin medias tintas. Félix Bariáin, presidente de la Asociación Agraria Jóvenes Agricultores (ASAJA) de Navarra amenaza a Yolanda Díaz, ministra de trabajo, en el extracto de un vídeo publicado en la cuenta oficial de Twitter de la Unión de Agricultores y Ganaderos de Navarra (UAGN). Asaja is een literaire roman die mede werd gebaseerd op de gebeurtenissen in het le ... Asaja Castilla y León ... . Asaja is een literaire roman die mede werd gebaseerd op de gebeurtenissen in het leven van de Bijbelse koning Josia. Op meeslepende wijze worden de levens van drie fictieve mannen in Juda verweven tot een indrukwekkend verhaal. € 18,95. Asaja. EAN-code: 9789087181178. Aantal pagina's: 416. Asaja-Jaén, Jaén (Spanje). 12 d. vind-ik-leuks. Página profesional de ASAJA-Jaén. Patronal agraria que defiende los intereses de los profesionales de la Agricultura. Más de 15.000 familias socias...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Hertoghs
DIMENSIE
4,40 MB
BESTANDSNAAM
Asaja.pdf

OMSCHRIJVING

Juda, zevende eeuw voor Christus. Asaja is nog jong als hij zijn vader opvolgt als koning van Juda. Maar zodra hij zelfstandig de regering overneemt van zijn moeder Jecholia trekt hij zijn eigen plan. Dat levert hem felle vijandschap op, maar ook vriendschap en vrede. Hij is ervan overtuigd: het dienen van Jahweh is de verstandigste keuze die hij ooit kon maken. Maar is het volk van Juda het daarin met hem eens?Galal wordt opgeleid als timmerman en komt terecht in Jeruzalem. Wanneer hij na lange tijd zijn broer Pekach weer ontmoet, blijkt dat dat de keuzes die Galal in zijn leven maakte, grote gevaren met zich meebrengen …Ariël denkt maar aan één ding: de beste soldaat van Juda zijn en zich opwerken tot aanvoerder van een legereenheid. Hij ziet over het hoofd dat hij steeds harder wordt en nietsontziend zijn weg gaat. Of is zijn houding slechts een schild om zich te wapenen tegen het gekwetste hart dat hij meedraagt? Kunnen de donkere ogen van Mayan zijn hart ontmantelen en hem weer méns maken?Asaja is een literaire roman die mede werd gebaseerd op de gebeurtenissen in het leven van de Bijbelse koning Josia. Op meeslepende wijze worden de levens van drie fictieve mannen in Juda verweven tot een indrukwekkend verhaal. De auteur is er door diepgaand historisch onderzoek in geslaagd een geloofwaardig tijdsbeeld neer te zetten. Deze roman zou door iedereen gelezen moeten worden!

Wil je het boek lezen?Asaja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Hertoghs. Lezen Asaja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN