Leerpraktijken

Leerpraktijken - Cees Sprenger | Fthsonline.com

...ijkbare situaties. Er is een enorme variëteit aan leerpraktijken en toepassingen ... (On)voorstelbaar (on)voorspelbaar: Leerpraktijken in 2020 ... ... . De vraag hoe verder verdient wellicht uitleg in de betekenis van hoe samen verder? Dat is waar veel deelnemers zich over uitlieten. Vaak ging dat gepaard met de befaamde uitdrukking het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden. Ook leerpraktijken van buiten de les kunnen inspireren om ondernemend denken en handelen te stimuleren. Nele Lintermans Ander Kopieer map Meld nieuwe favorieten Schakel meldingen uit ... Leerpraktijken | Wij Maken Nederland ... . Nele Lintermans Ander Kopieer map Meld nieuwe favorieten Schakel meldingen uit Kopieer map × Kopieer leermiddelen uit deze map naar: Annuleer. ga naar resultaten. Onderwijsniveau Secundair (1) 3e ... 'Innovatieve leerpraktijken' - Lectoraat Lerende Politieorganisatie . READ. Inleiding "Dames en heren, Enkele maanden geleden kocht ik een nieuwe bril. Dat was voor mij een. bijzondere gebeurtenis, omdat ik mijn leven lang dat soort hulpmiddelen. niet nodig heb ... Dan zouden deze leerpraktijken ook binnen het onderwijs voor meerwaarde kunnen zorgen. Het is dan ook van groot belang om deze veranderende leerpraktijk bekend te maken. > lerenden 'navigatiehulp' aanbieden bij hun technologiegebruik. Jongeren juichen het gebruik van ICT in scholen toe, ... In de ideale situatie is onderwijs authentiek en zelfgestuurd, waarbij de beroepsidentiteit centraal staat en het lesprogramma geïntegreerd is (De Bruijn et al., 2005; De Bruijn, et al., 2006). Dit is wat Albeda Zorgcollege samen met verschillende zorginstellingen nastreeft. Studenten werken en leren vanuit praktijksituaties en stellen eigen leervragen. Hiermee stimuleren we een onderzoekende ... Specht nam ons mee in innovatieve benaderingen van leerprocessen en leerpraktijken, waar hij de verbinding maakte tussen onderzoek en praktijk. De rode draad in het verhaal van Specht is het verbinden van de digitale omgeving met de fysieke omgeving om vervolgens een betekenisvolle leeromgeving te creëren. Onvoorspelbaar (on) voorspelbaar: Leerpraktijken voor het hoger onderwijs in 2020...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees Sprenger
DIMENSIE
3,16 MB
BESTANDSNAAM
Leerpraktijken.pdf

OMSCHRIJVING

"Sinds het concept van de ""lerende organisatie"" werd geïntroduceerd hebben heel wat organisaties gewerkt aan het vormgeven van leerprocessen. In dit boek beschrijft de auteur een case study-onderzoek dat hij uitvoerde om er achter te komen hoe een viertal 'op leren gerichte' organisaties zulke leerprocessen hebben opgezet. Het onderzoek was vooral gericht op informele leerprocessen, niet op de invulling of het effect van opleidingsprogramma's. Om deze informele leerprocessen te kunnen duiden is het begrip 'leerpraktijk' gebruikt: dagelijks werk dat werknemers op een lerende manier aanpakken."

Wil je het boek lezen?Leerpraktijken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Sprenger. Lezen Leerpraktijken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN