Biografisch Woordenboek Gelderland 8 - Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8

Biografisch Woordenboek Gelderland 8 - Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8 - Onbekend | Fthsonline.com

.... Meijerman) In het derde deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland zijn 54 levensbeschrijvingen opgenomen van personen (45 mannen en 9 vrouwen) die op de een of andere manier belangrijk zijn geweest voor de geschiedenis van Gelderland ... Nieuw Nederlandsch biografisch woordenboek. Deel 8 · dbnl ... . De KVAB geeft het Nationaal Biografisch Woordenboek uit in samenwerking met de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde en de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België.De reeks bevat de biografieën van overleden bekende (en minder bekende maar vermeldenswaardige) Belgen en personen die leefden op het grondgebied van het huidige België. Ontdek dit digitale woordenboek met daarin biografieën van figuren ... Het Biografisch Woordenboek Gelderland ... .De reeks bevat de biografieën van overleden bekende (en minder bekende maar vermeldenswaardige) Belgen en personen die leefden op het grondgebied van het huidige België. Ontdek dit digitale woordenboek met daarin biografieën van figuren uit de Dordtse geschiedenis, van de oudste tijd tot in onze eeuw, vrouwen zo goed als mannen en uit alle sectoren van de samenleving. Het Dordts Biografisch Woordenboek is een project van de Stichting Dordtse Academie, waarvan de start mogelijk is gemaakt door een financiële bijdrage... Biografisch Woordenboek van Tiel is verhelderend. Het vijfde deel in de serie biografische woordenboeken van de stad Tiel, gisteravond uitgereikt in de Drumptse Hof, is volgens de Historische ... Biografisch Woordenboek Gelderland BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND deel 4 Bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis Redactie: dr. J.A.E. Kuys (eindredactie) drs. C.A.M. Gietman biografisch woordenboek gelderland, reeks. Bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis | 10 Buy Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8 01 by Ingrid Jacobs (ISBN: 9789087042103) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Ze zijn met ruim veertig andere personen beschreven in het achtste deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland. In dit deel laten bio Deel 8 - Paperback - 9789087042103 | AKO boeken Biografisch woordenboek Gelderland: bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis, Part 8 Volume 8 of Biografisch Woordenboek Gelderland Biografisch woordenboek Gelderland: bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis, P. W. van Wissing: Contributors: P. W. van Wissing, J. A. E. Kuys, I. D. Jacobs ......

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Biografisch Woordenboek Gelderland 8 - Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8.pdf

OMSCHRIJVING

Wat hebben Adolf van Egmond, Reinier van Genderen Stort, Piet van Iddekinge, Marga Klompé en Dries van Melsen gemeen? Ze zijn met ruim veertig andere personen beschreven in het achtste deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland. In dit deel laten biografen uit Gelderland en daarbuiten hun licht schijnen over de levens van belangwekkende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis. De beroepen en bezigheden van de beschrevenen zijn divers: advocaat, antroposoof, archivaris, boer, burgemeester, dirigent, houtskoolbrander, jachtopzichter, kerkarchitect, kunstenaar, lakenhandelaar, landmeter, memorialist, minister, onderwijzer, piëtist, schrijver, zanger. Het Biografisch Woordenboek Gelderland wordt afgesloten met cumulatieve registers op alle reeds verschenen delen.

Wil je het boek lezen?Biografisch Woordenboek Gelderland 8 - Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Biografisch Woordenboek Gelderland 8 - Biografisch Woordenboek Gelderland Deel 8 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN