De Reis naar diepere Waarheden

De Reis naar diepere Waarheden - D. Lanfers | Fthsonline.com

...hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie ... De Reis naar diepere Waarheden vergelijken en vandaag ... ... . Het boek van Dorrit Lanfers... Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heel De Reis naar diepere Waarheden, D. Lanfers - Paperback - 9789461531308 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De lezer wordt meegenomen op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij net zo belangrijk als de ervaring van het moment en de reis zelf. Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint ... De Reis naar diepere Waarheden , Dorrit Lanfers | ISBN ... ... . Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) begin. De Reis naar diepere Waarheden: Amazon.es: D. Lanfers, Dorrit Lanfers: Libros en idiomas extranjeros De Reis naar diepere Waarheden. Auteur:Dorrit Lanfers. Nederlands; Uitgeverij ... Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil.De auteur reikt met dit boek een opening aan omdiepgaande innerlijke Wijsheden en Kennis te gaanervaren.Zo kan de mens zich bevrijden ... De Reis naar diepere Waarheden. In onze hectische samenleving is een groeiendebehoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek vanDorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen dieop zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil.De auteur reikt met dit boek een opening aan omdiepgaande ... Scopri De Reis naar diepere Waarheden di Dorrit Lanfers: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. De Reis naar diepere Waarheden | D. Lanfers, Dorrit Lanfers | ISBN: 9789461531308 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bestel De Reis naar diepere Waarheden Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De Reis naar diepere Waarheden . Auteur: Dorrit Lanfers. Nederlands Uitgeverij Aspekt B.V. april 2012 Samenvatting In onze hectische samenleving is een groeiendebehoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek vanDorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen dieop zoek is naar bewustwording. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Lanfers
DIMENSIE
3,57 MB
BESTANDSNAAM
De Reis naar diepere Waarheden.pdf

OMSCHRIJVING

In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek van Dorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuit afgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ook voor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil. De auteur reikt met dit boek een opening aan om diepgaande innerlijke Wijsheden en Kennis te gaan ervaren.Zo kan de mens zich bevrijden vanuit een beperkend, klein zelfbeeld en vanuit Vrijheid en Liefde beginnen aan het werkelijk Leven, verbonden vanuit het Hart, waarnaar zo velen verlangen.Lanfers schrijft dicht bij het hart: herkenbaar, ontluikend, verrassend, pakkend en ontroerend. De lezer wordt meegenomen op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij net zo belangrijk als de ervaring van het moment en de reis zelf. Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) begin.In de vorm van de Stem ontvangt de lezer inzichten over Vrije Wil, Vergeving, Mededogen & Compassie, Waarheid, Vertrouwen & Overgave en Wijsheid en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) Begin.“Alles wat jij creëert heeft haar uitwerking op dit universum.”

Wil je het boek lezen?De Reis naar diepere Waarheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Lanfers. Lezen De Reis naar diepere Waarheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN