SPOORLOOS

SPOORLOOS - Fleur Bourgonje | Fthsonline.com

...als verslaggever in Spoorloos, waar hij heel wat landen afspeurt om mensen bij elkaar te brengen ... Spoorloos - 8 definities - Encyclo ... . Ook Jetske van den Elsen gaat regelmatig met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de hereniging. Spoorloos is een programma dat zich richt op bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of elkaar zelfs nog nooit hebben gezien. De redactie is door de ervaring bedreven geworden in het zoeken en opsporen van mensen. Spoorloos is een programma dat zich richt op bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verlor ... Spoorloos gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug ... ... . Spoorloos is een programma dat zich richt op bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of elkaar zelfs nog nooit hebben gezien. De redactie is door de ervaring bedreven geworden in het zoeken en opsporen van mensen. Dit doen ze in samenwerking met correspondenten in andere landen. Spoorloos is een human interest programma van de KRO. Spoorloos wordt gepresenteerd door Derk Bolt en Jetske van den Elsen. In Spoorloos wordt geprobeerd om verloren ...

INFORMATIE

AUTEUR
Fleur Bourgonje
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
SPOORLOOS.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge vrouw, Hanna, verlaat haar geboortedorp aan de rand van de Gelderse vallei. Dat is het begin van een reis die zich over vele jaren uitstrekt en die haar uiteindelijk naar Zuid-Amerika voert. De mensen die zij onderweg ontmoet zijn meestal vrouwen die, net als zij, hardnekkig en rusteloos op zoek zijn naar zichzelf en naar liefde.

Wil je het boek lezen?SPOORLOOS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fleur Bourgonje. Lezen SPOORLOOS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN