Thorgal 003: De drie grijsaards in het land van Aran

Thorgal 003: De drie grijsaards in het land van Aran - GRZEGORZ. Rosinski, | Fthsonline.com

...me 1. INT F1 Volume 1. Vorige Volgende . 3 Drie grijsaards in het land van Aran ... Thorgal 03 - Drie grijsaards in het land van Aran - Online ... ... . Uitvergroten Scenario: Jean Van Hamme: Tekeningen: Grzegorz Rosinski: Kleuren: Graza ... Aangeboden in Catawiki's Stripveiling (Frans): Thorgal - prent 'Drie grijsaards in het land van Aran' (1993). Goede staat - P&T Productions - offset - genummerd en gesigneerd door Rosinski. Thorgal 3: De drie grijsaards in het land van Aran.Nederlands geschreven stripboek met 48 pagina's. Conditie: bijna nieuw. ISBN: ... HC. Thorgal 03, De Drie Grijsaards in het land van Aran ... ... .Nederlands geschreven stripboek met 48 pagina's. Conditie: bijna nieuw. ISBN: 9789064210877 Drie grijsaards in het land van Aran. Thorgal is een iconische serie. De strip verenigt veel thema's en legendes in één verhaal, variërend van Noordse mythologie tot sciencefiction. Hoofdpersonage is Thorgal Aegirsson, een van de laatste overlevenden van een hoogbegaafd volk dat ooit de aarde ontvluchtte om een nieuw bestaan op andere ......

INFORMATIE

AUTEUR
GRZEGORZ. Rosinski,
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
Thorgal 003: De drie grijsaards in het land van Aran.pdf

OMSCHRIJVING

Het hoofdpersonage is Thorgal Aegirsson, een van de laatste overlevenden van een hoogbegaafd volk dat ooit de aarde ontvluchtte om een nieuw bestaan op andere planeten te zoeken. De strip verenigt veel thema's en legendes in één verhaal, variërend van Noorse mythologie tot sciencefiction. Het tijdperk waarin hij leeft lijkt zich af te spelen in de 8e en 9e eeuw, de vroege middeleeuwen, en de kleding, landschap en e.d. doet denken aan de Scandinavische landen.

Wil je het boek lezen?Thorgal 003: De drie grijsaards in het land van Aran in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur GRZEGORZ. Rosinski,. Lezen Thorgal 003: De drie grijsaards in het land van Aran Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN