Niet Storen!

Niet Storen! - Jill Mansell | Fthsonline.com

...op Geluid of Geluiden en trillen. Tik op Niet storen ... Tip: zo ben je tijdens de 'Niet storen' modus toch ... ... . Niet op alle toestellen ziet het menu er hetzelfde uit, dus de volgende stappen kunnen er net iets anders uitzien dan beschreven. Tik op Nu inschakelen als dit aanstaat. Geschreven bij Niet storen ! Niet storen! is een boek dat je in 1 keer uit wilt lezen. Van de boeken van Jill Mansell krijg je een vrolijk, bijna verliefd gevoel. Het verhaal is vrolijk, grappig en heeft genoeg vaart. Ik heb hem meegenomen naar bed, in de tram, de tre ... Synoniemen van storen; ander woord voor storen ... ... . Ik heb hem meegenomen naar bed, in de tram, de trein en zelfs in college! Sinds de introductie van de Niet Storen functie in iOS 6 heeft de optie eigenlijk weinig verandering ondergaan. Toch is het opvallend dat veel iPhone en iPad gebruikers deze functie niet gebruiken.. Met behulp van Niet Storen is het mogelijk om alle binnenkomende meldingen, berichten en telefoongesprekken te ontvangen zonder hiervan op de hoogte te worden gebracht. Geschreven bij Niet storen ! Niet storen! is een boek dat je in 1 keer uit wilt lezen. Van de boeken van Jill Mansell krijg je een vrolijk, bijna verliefd gevoel. Het verhaal is vrolijk, grappig en heeft genoeg vaart. Ik heb hem meegenomen naar bed, in de tram, de trein en zelfs in college! Niet Storen zorgt ervoor dat meldingen en berichten worden stilgehouden, bijvoorbeeld als je slaapt. Zo werkt het op iPhone en iPad, ook in iOS 12! Vanaf iOS 11 kun je niet storen tijdens autorijden activeren en gebruiken, je krijgt dan...

INFORMATIE

AUTEUR
Jill Mansell
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
Niet Storen!.pdf

OMSCHRIJVING

Stel: je bent manager van een dorpshotel.Wat doe je als je beste vriendin daar achter haar ex-vriend aangaat? De ex die op het punt staat te gaan trouwen?En wat doe je als je vader allerlei streken uithaalt? En je de leukste man van de wereld tegenkomt?Je haalt diep adem en probeert een en ander in goede banen te leiden.Niet storen! is een vrolijke roman over moderne vrouwen, hun drukke levens, vriendschappen en liefdes. Een boek dat leest als een soap!

Wil je het boek lezen?Niet Storen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jill Mansell. Lezen Niet Storen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN