Opertum

Opertum - Guido Strobbe | Fthsonline.com

...tré Latin-Français, Hachette Oportun: The True Cost of a Loan: Based on research commissioned by Oportun and conducted by the Financial Health Network (FHN), the total savings number equals the difference between the average cost of other widely available alternative lending products that customers may have used and the average cost of an Oportun loan of the same amount, multiplied by Oportun first-time borrowers ... Opertum van Guido Strobbe | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Bestel Opertum van Guido Strobbe. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Opertum. Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het... 9789461539496 9461539495 Opertum Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het plaatselijke dorp wo ... bol.com | Opertum (ebook), Guido Strobbe | 9789461539496 ... ... . Bestel Opertum van Guido Strobbe. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Opertum. Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het... 9789461539496 9461539495 Opertum Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het plaatselijke dorp worden twee vrou Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het plaatselijke dorp worden twee vrouwen vermoord en inspecteur Soetaert tast in het duister wat betreft de dader. Tot plots Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het plaatselijke dorp worden twee vrouwen vermoord en inspecteur Soetaert tast in het duister wat betreft de dader. Tot ...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Strobbe
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
Opertum.pdf

OMSCHRIJVING

Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties. In het plaatselijke dorp worden twee vrouwen vermoord en inspecteur Soetaert tast in het duister wat betreft de dader. Tot plots alle bewijzen richting Ruben De Meier wijzen. Robert Soetaert confronteert de man met de feiten en er volgt een huiszoeking. Er wordt opnieuw een bewijs gevonden, maar Ruben vlucht tijdens de huiszoeking. In White Sands, New Mexico, wordt de zaak nauwlettend in de gaten gehouden. Vijf man kreeg de opdracht ter plaatse alles te volgen en desnoods in te grijpen. De jacht op Ruben De Meier is ingezet! De schrijver bracht eerder ULTIO, ODIUM en DECEPTIO uit. Dit is zijn vierde boek.

Wil je het boek lezen?Opertum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Strobbe. Lezen Opertum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN