Een plek om te schuilen

Een plek om te schuilen - Lidewij Martens | Fthsonline.com

...ieme wraak ; Een plek om te schuilen (e-boek) door Elizabeth Heiter; Lena Diaz, EAN 9789402536225 ... een plek om te schuilen - Vertaling naar Engels ... ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Verster, Stanny - Een plek om te schuilen Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Een plekje om te schuilen. Dit is een plekje om te schuilen, Waar je mag zijn met je verdriet. Heb je behoefte om te huilen, Er is hier niemand die je dat verbiedt. Dit is een plekje voor je ... bol.com | de winkel van ons allemaal ... . Heb je behoefte om te huilen, Er is hier niemand die je dat verbiedt. Dit is een plekje voor je zorgen, Waar je mag zijn met al je pijn. Ben je bang voor de dag van morgen, Weet dat je hier je zelf mag zijn. Dit is een plekje zonder vragen, Een Plek Om Te Schuilen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Een Plek Om Te Schuilen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een Plek Om Te Schuilen...

INFORMATIE

AUTEUR
Lidewij Martens
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
Een plek om te schuilen.pdf

OMSCHRIJVING

'Je verliest je in een man, in een spel, in een kinderwens, je verliest... Op een zaterdagochtend in de vroege lente verdwijnt Emma's zeventienjarige dochter Pip. Emma slaat alarm, maar kan verder niets doen. Niets meer dan zoeken, door de stad fietsen en haar zien in elke wegfietsende meisjesrug, haar horen in elke verwaaide meisjesstem. Want Emma is in haar hoofd met heel andere zaken bezig. In haar hoofd zit Luuk, de man die ze verliet om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. En in haar hoofd zit een leegte, die koste wat kost altijd gevuld moet worden. Bovendien weet ze dat ze het vertrouwen van Pip al lange tijd geleden heeft verspeeld. Vluchten, verdoven, beschutting zoeken. Een plek om te schuilen is een verhaal van gemis - van wat je had, van wat je wilt hebben en van wat onbereikbaar blijft.

Wil je het boek lezen?Een plek om te schuilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lidewij Martens. Lezen Een plek om te schuilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN