Een vlieg met hersentjes van inkt

Een vlieg met hersentjes van inkt - Leonie Müller | Fthsonline.com

... Wat gebeurt er als een meisje ongesteld ... Kikkers denken met hun ogen - NRC ... ... Een dier moet een referentiepunt hebben, een normaal basisgevoel dat de pijn verandert. Bewustzijn geeft pijn. Of insecten pijn kunnen voelen, hangt dus af van of ze een vorm van bewustzijn hebben. De meeste insectenkenners betwijfelen dat, want de hersenen van een insect bevatten maar zo'n 250.000 neuronen, en verreweg de meeste daarvan ... In gesprek met Dr. Mariën deel 4 - over mineralen door To ... Een vlieg met hersentjes van inkt: Amazon.de: Muller ... ... . Mariën deel 4 - over mineralen door Toni van Ravenstein zondag 19 maart 2017. Ondanks de terugloop van het aantal leden is de handel in voedingssupplementen 'booming business'. Het lijkt erop dat het aantal verschillende bijproducten van jaar tot jaar toeneemt. "E en spook met een dikke buik"; dat was wat de corpulente nazibons Hermann Göring zag in één van de inktvlekken van de zogenoemde Rorschachtest. Deze inktvlekkentest werd hem na de oorlog afgenomen in zijn cel in Neurenberg, waar hij in afwachting was van zijn proces. Zijn behandelaar was de ambitieuze Amerikaanse legerpsychiater Douglas Kelley. Bestel de EcoTank ET-2500 bij Coolblue. Voor 23.59u? Morgen gratis bezorgd. Coolblue: alles voor een glimlach....

INFORMATIE

AUTEUR
Leonie Müller
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Een vlieg met hersentjes van inkt.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een verzameling van rijmende en niet-rijmende dingen die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Ik schrijf graag over dingen, mensen of situaties die ik zie, denk en doe. Een grote bron van inspiratie voor mij is mijn medemens. Mijn irritante medemens. Want ik vind mijn medemens best vaak irritant, maar nooit voor lang. Ik ben een student in Utrecht, ik woon in een studentenhuis en ik schijn best een rare te zijn, maar dat mag je zelf beoordelen. Een uitgebreide toelichting op mijn persoon is hier denk ik niet op zijn plek, maar ik wil je toch wat vertellen. Sommige dingen die ik heb geschreven, zijn namelijk volledig fictief. Je krijgt toch een bepaald beeld van me als je dit boek leest en ik zou het vervelend vinden als er in dat beeld inaccurate gedachten over mij voorkomen.Ik ben gewoon maar een jonge student met een warrig hoofd en een liefde voor gekleurde sokken, humor, baby's, bier en andere simpele, ongecompliceerde, frivole zaken.

Wil je het boek lezen?Een vlieg met hersentjes van inkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonie Müller. Lezen Een vlieg met hersentjes van inkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN