Laat mij maar thuis

Laat mij maar thuis - Anke Teunissen | Fthsonline.com

...e er geen dikke portemonnee voor nodig hebt ... 7 tekenen dat je kat ook van jou houdt | Kattige Katten ... . Ad Mulders is niet iemand die op z'n gemak hele startlijsten zit te bekijken: "Laat mij maar wat doen. Ik ga graag naar wedstrijden kijken, als Guus en Anouk springen, of met mensen kletsen, maar op een gegeven moment heb ik het wel gezien. Daarom ben ik ook gaan omroepen op de kampioenschappen in Schijndel. wat mij wel weer steeds verbaast, is dat het zo laat pas leuk is. En het is echt zo. Mijn oudste van 18 gaa ... Als de humor nog niet is verdwenen, dan is er ook nog hoop ... . En het is echt zo. Mijn oudste van 18 gaat geregeld uit. Woont nou op kamers, maar als ze thuis is en ook in haar studentenstad is het echt niet leuk in de dansgelegenheden voor een uur of 1. Ze heeft het geregeld geprobeerd, "al" om half 12 heen. Daarvoor geldt: Geeft niets, mag best, laat mij maar even. Kortom, wees eens wat liever voor jezelf. Want als je jouw emoties en zelfs je bijbehorende afleidingsmanoeuvres er laat zijn, worden ze vanzelf minder en lossen ze uiteindelijk vanzelf op. Jouw gevoel van angst - stress - wordt minder. Zie het als een stinkend scheetje. Als voorproefje op het nieuwe boek Thuis ben je las de Hotelmens tien verhalen voor. Elke dinsdag deel ik hier een nieuw verhaaltje. Bijvoorbeeld voor het slapengaan. Maar laat je daar niet door leiden, want de Hotelmens is 24 uur per dag geopend. Laat mij maar alleen is de debuutsingle van Klein Orkest.Het is afkomstig van hun debuutalbum Het leed versierd.Toch was Klein Orkest al eerder te horen geweest op een single gewijd aan theater Tivoli. 't Kleine Orkest, zoals het toen heette, speelde toen met het Tivolilied de B-kant vol van een single van de RK Veulpoepers BV.. Laat mij maar alleen, een up-temponummer over gedoe binnen een ... Gelukkig leverde dat voor mij geen problemen op. En wachte mij een heel welkomscomite op Schiphol: mijn ouders, Bram en Aniek, Erik en Angela, Amanda en Peter en Elize + 2 spandoeken. Het was echt een warm welkom. Het voelt toch wel goed om weer thuis te zijn. Al wil ik eigenlijk meteen weer terug, maar ja de centjes zijn op. Op mij komt het over als dat wanneer je een andere achtergrond hebt en je bek houd ben je ok, maar zodra je van je laat horen dan pakt iedereen die gene op allerlei randzaken en spoort die gene niet. Laat mij maar lekker mijn eigen ding doen, zolang ik maar gezond en gelukkig blijf.' Elly Frenken wil de rest van haar leven het liefst zo simpel mogelijk doorbrengen. Geen tierelantijntjes, lekker genieten en voor alles dankbaar zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Anke Teunissen
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
Laat mij maar thuis.pdf

OMSCHRIJVING

'Laat mij maar thuis.' Veel mensen, jong en oud, roepen dit op het moment dat zorg onvermijdelijk wordt. En gelukkig is dit in veel gevallen ook mogelijk met hulp van de thuiszorg. Dit fotoboek is een prachtige weergave van de thuiszorg in al zijn facetten. Fotografe Anke Teunissen weet met details van interieurs en portretten van cliënten en hun thuiszorgmedewerkers een heel persoonlijke sfeer neer te zetten.In totaal worden elf mensen met hun thuiszorgmedewerkers in tien fotoseries geportretteerd. Korte teksten ondersteunen de beelden. De tien portretten zijn compleet verschillend, zoals ook iedere hulpvraag verschillend is. Maar centraal in iedere serie staat de verzorging thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. Thuis is het het best en de thuiszorg levert hier een onschatbare bijdrage aan. Laat mij maar thuis, een ode aan de thuiszorg.

Wil je het boek lezen?Laat mij maar thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anke Teunissen. Lezen Laat mij maar thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN