Praktijkboek Arbeidsomstandigheden

Praktijkboek Arbeidsomstandigheden - T. Kamphof | Fthsonline.com

...entie, recente voorbeelden uit een... Koop Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 van Langenhuysen, Koen met ISBN 9789462156630 ... Studers | Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2020' door Koen Langenhuysen - Onze prijs: €72,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Praktijkboek arbeidsomstandigheden (Paperback). Een helpende hand als het gaat om ArboDeze praktische handleiding helpt ondernemingsraden en... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2017 2017 (Paperback). Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ond ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2017 2017 door Koen ... ... ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2017 2017 (Paperback). Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en... Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Het Praktijkboek Bouwbesluit 2012 helpt u om wegwijs te worden in het Bouwbesluit 2012. U kunt het Praktijkboek zien als een studieboek om de nieuwe materie te doorgronden. Het bevat daarbij voorbeelden van drie concrete bouwplannen. Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema's als ... Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de bela...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Kamphof
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek Arbeidsomstandigheden.pdf

OMSCHRIJVING

De uitgave 2006 bevat veel vernieuwingen. Naast de basisinformatie met concrete voorbeelden uit de praktijk, biedt dit boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk. Daarnaast zijn er nuttige adressen en websites voor hulp en informatie, literatuurlijsten en voorbeelddocumenten opgenomen.Editie 2006 heeft verder het thema 'ongewenst gedrag', met een checklist voor de OR. De nieuwe arbowetgeving is geheel doorgevoerd in de verschillende hoofdstukken: de risico-inventarisatie, de arbodienst, de Arbowet in vogelvlucht, het plan van aanpak. Er is een module opgenomen over de nieuw verplichte 'interne preventiemedewerker', met een checklist voor het praktisch functioneren. Voorts zijn er interessante nieuwe ontwikkelingen en gegevens in deze uitgave te vinden.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek Arbeidsomstandigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Kamphof. Lezen Praktijkboek Arbeidsomstandigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN