De wet van Moenk

De wet van Moenk - Jaap Bos | Fthsonline.com

...ka Only Magabook 6 Amerika Only. 15, 49. Flynn heeft stress Tatum Cooper ... Boek PDF De wet van Moenk - 11301.mmark.nl ... . 15, 00. 2020 Kamp Alpha Suzanna Esther. 19, 99. De Geheimen van BajesDorp... In 2013 voorspelde Bob Colwell, voormalig hoofd-architect bij Intel, dat de Wet van Moore rond 2020 niet meer in stand te houden zal zijn. Nauwkeuriger dan 5 nanometer wordt het niet, aldus Colwell. Veel van het succes van ASML is gestoeld op de Wet van Moore: het aantal transistors in een geïntegreerde schakeling (een chip) kan door de technologische vooruitgang elke twee jaar verdubbelen. Intel-oprichter Gordon Moore bedacht zijn Wet in de jaren '60 in sinds ... De wet van Moenk van Jaap Bos | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Intel-oprichter Gordon Moore bedacht zijn Wet in de jaren '60 in sindsdien lukt het de ontwikkelaars inderdaad om de chips kleiner en kleiner te maken. Beschrijving. Vanaf 1 januari 2020 gaat er veel veranderen voor zorgverleners in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Op deze datum gaat de nieuwe Wet zorg en dwang in. Nu valt de gedwongen opname en behandeling van cliënten met een psychogeriatrische stoornis en verstandelijke beperking nog onder de Wet bopz, net als cliënten met ggz-problematiek. De wet van Moore is aan het eind van zijn Latijn. Dat zei onder andere Mitchell Waldrop in het vaktijdschrift _Nature_ vorig jaar. Oorzaken zijn het bereiken van de atoomgrens wat betreft dikte van stroomdraden en quantumeffecten die op deze schaal optreden. Mogelijke oplossingen zijn quantum- en DNA-computers....

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Bos
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
De wet van Moenk.pdf

OMSCHRIJVING

Ik wist niet dat we met woorden geesten opriepen.In De Wet van Moenk volgen we twee mensen. De ik-figuur uit de roman is op zoek naar wat er misging in zijn leven. De ander is Moenk, een jonge, veelbelovende fotograaf. Hij is onderweg naar zijn moeder, die stervende is. Zij is een succesvol schrijfster, wier laatste boek tot veel ophef heeft geleid. Als de verhalen uiteindelijk bij elkaar komen, blijkt dat de personages langs verschillende wegen toenadering tot elkaar hebben gezocht. De Wet van Moenk is een ingenieuze vertelling over een vader-zoon relatie. De spanning die de tekst oproept, houdt je als lezer vanaf de eerste bladzijde in de ban. 'De ziel', zei uw moeder, 'de ziel is maar een vonk, een vonk die aan en uit springt, hoe kun je daarvan verwachten dat hij onsterfelijk is?' 'Een vonk?' had de dokter gezegd. Ze had naar hem gekeken met een geamuseerde blik. 'Wat overblijft van de mens is niet de ziel, maar de stem, een manier van spreken.

Wil je het boek lezen?De wet van Moenk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Bos. Lezen De wet van Moenk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN