Puinvrouw in Berlijn

Puinvrouw in Berlijn - Hilde Keteleer | Fthsonline.com

...views from the world's largest community for readers ... Puinvrouw in Berlijn van Hilde Keteleer | Boek en ... ... . Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordt hals over ko... Puinvrouw in Berlijn Hilde Keteleer Een 'puinvrouw' is letterlijk een puinruimster. Na de verwoestende bombardementen en beschietingen van de Duitse steden in de Tweede Wereldoorlog werden, vooral ook omdat veel mannen aan het front waren omgekomen of in krijgsgevangenschap waren afgevoerd, vrouwen ingezet om de nog bruikbare materialen in het resterende puin te scheiden van de onbruikbare resten. Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde ... Puinvrouw in Berlijn - Leestafel ... . Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Puinvrouw in Berlijn direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh. dit werk kent de volgende uitvoeringen. E-book (epub) (((Kindle))) ⇻ Puinvrouw in Berlijn ↛ Een Vlaamse Journaliste Werkt In Berlijn Ze Wordt Hals Over Kop Verliefd Op De Even Zinnelijke Als Enigmatische Gregor Voor Wie Ze Werk En Vrienden Laat Staan In Een Roezig Spel Van Aantrekken En Afstoten Laat Gregor Haar Berlijn Zien Samen Met De Pogingen Om Een Gemeenschappelijke Taal Te Vinden, Komt Ook Het Verleden Van Beiden Naar Boven Stad En ... Christine Vandenbergh, een Vlaamse journaliste, maakt in 2006 een reis naar Berlijn, waar ze twee jaar vroeger halsoverkop verliefd is geworden op een geheimzinnige man. De passionele relatie heeft maar een hal...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Keteleer
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
Puinvrouw in Berlijn.pdf

OMSCHRIJVING

`Met leugens viel best te leven, als je ze maar een plek kon geven.Een Vlaamse journaliste werkt in Berlijn. Ze wordthals over kop verliefd op de even zinnelijke als enigmatische Gregor, voor wie ze werk en vrienden laat staan. In een roezig spel van aantrekken en afstoten laat Gregor haar Berlijn zien. Samen met de pogingen om een gemeenschappelijke taal te vinden, komt ook het verleden van beiden naar boven. Stad en taal worden hoofdpersonages. Berlijn wordt het raamwerk voor de geschiedenis die net als de taal in flarden komt. Het verleden beknot je vrijheid in die mate dat het een kwestie van leven of dood wordtof beslis je uiteindelijk toch zelf?Puinvrouw in Berlijn is de eerste roman van Hilde Keteleer, die eerder onder meer de goed ontvangen poëziebundels Al wat winter is en waar en Deuren publiceerde. Hilde Keteleer is daarnaast literair vertaalster van onder meer Julia Franck en Juli Zeh.

Wil je het boek lezen?Puinvrouw in Berlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Keteleer. Lezen Puinvrouw in Berlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN