Soms krygt geluk n nieuw gezicht

Soms krygt geluk n nieuw gezicht - Jos van Manen Pieters | Fthsonline.com

...duwe met twee dochtertjes ontmoet Regine van Palland tijdens haar vakantie aan zee de even oude Reyer Schuurman ... Soms krijgt geluk een nieuw gezicht, Jos van Manen Pieters ... ... . Na een wat stroef begin trouwen ze en krijgen ze samen nog een zoon. Na dertien gelukkige jaren sterft Regine aan kanker en blijft Reyer achter met hun kinderen. Soms krijgt geluk een nieuw gezicht Als 25-jarige weduwe met twee dochtertjes ontmoet Regine van Palland tijdens haar vakantie aan zee de even oude Reyer Schuurman. Na een wat stroef begin trouwen ze en krijgen ze samen nog een zoon. Na dertien gelukkige jaren sterft Regine ... Soms krijgt geluk een nieuw gezicht eBook by Jos van Manen ... ... . Na een wat stroef begin trouwen ze en krijgen ze samen nog een zoon. Na dertien gelukkige jaren sterft Regine aan kanker en blijft Reyer achter met hun kinderen. Het e-book Soms krijgt geluk een nieuw gezicht, geschreven door Jos van Manen Pieters, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Soms krijgt geluk een nieuw gezicht Als 25-jarige weduwe met twee dochtertjes ontmoet Regine van Palland tijdens haar vakantie aan zee de even oude Reyer Schuurman. Na een wat stroef begin trouwen ze en krijgen ze samen nog een zoon. Na dertien gelukkige jaren sterft Regine aan kanker en blijft Reyer achter met hun kinderen. Soms krijgt geluk ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos van Manen Pieters
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Soms krygt geluk n nieuw gezicht.pdf

OMSCHRIJVING

Soms krijgt geluk een nieuw gezichtAls 25-jarige weduwe met twee dochtertjes ontmoet Regine van Palland tijdens haar vakantie aan zee de even oude Reyer Schuurman. Na een wat stroef begin trouwen ze en krijgen ze samen nog een zoon. Na dertien gelukkige jaren sterft Regine aan kanker en blijft Reyer achter met hun kinderen. Als hij in contact komt met een jeugdvriendin van Regine, Nanny van Lieshout, moet hij zich weer openstellen voor het geluk en de liefde in zijn leven.

Wil je het boek lezen?Soms krygt geluk n nieuw gezicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos van Manen Pieters. Lezen Soms krygt geluk n nieuw gezicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN