Te voet naar Jeruzalem

Te voet naar Jeruzalem - Sebastien de Fooz | Fthsonline.com

...t Midden-Oosten naar Israël en Palestina ... Te voet naar Jeruzalem, Sebastien de Fooz - Ebook ... ... . Te voet naar Jeruzalem 08 november 2007 om 00:00 uur Davidsfonds Varsenare haalt op vrijdag 16november om 20uur journalist Sebastien De Fooz naar het SPCHof ter Straeten voor een uitzonderlijke ... Trailer van het één programma "Het leven zoals het is: Vakantie". Het relaas van Sebastien de Fooz die een solotocht ondernam, te voet van Gent naar Jeruzalem. In 184 dagen legde hij 6000 ... Te voet ... bol.com | Te Voet Naar Jeruzalem, Sebastien de Fooz ... ... . In 184 dagen legde hij 6000 ... Te voet naar Jeruzalem Sebastien de Fooz • ebook • epub. Samenvatting . Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in de hand en amper 50 euro op zak. In zes maanden tijd liep hij zesduizend kilometer en doorkruiste hij twaalf landen: ... Bestel Te voet naar Jeruzalem van Sebastien de Fooz. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Sebastien de Fooz
DIMENSIE
10,8 MB
BESTANDSNAAM
Te voet naar Jeruzalem.pdf

OMSCHRIJVING

Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in de hand en amper 50 euro op zak. In zes maanden tijd liep hij zesduizend kilometer en doorkruiste hij twaalf landen: via Centraal-Europa en het Midden-Oosten naar Israël en Palestina. Of hij zijn eindbestemming ooit zou bereiken, was vanaf het begin onzeker. Hij liet zich immers leiden door het onverwachte en door de spontane hulp van mensen. Zijn tocht bracht soms hilarische toestanden mee, soms ergernis, maar vooral ook een andere kijk op drie wereldgodsdiensten: het christendom, het jodendom en de islam. In een tijd waarin conflicten meer en meer blijken te draaien rond religieuze tegenstellingen, zocht de auteur uit of deze drie godsdiensten ons echt tot verschillende mensen maken. Hij luisterde onderweg naar de uiteenlopende verhalen van talloze mensen. Deze spannende solotocht is echter ook een persoonlijke queeste en toont op indringende wijze hoe persoonlijke angsten overwonnen worden en hoe allerlei maatschappelijke vooroordelen stap voor stap ontkracht worden.

Wil je het boek lezen?Te voet naar Jeruzalem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sebastien de Fooz. Lezen Te voet naar Jeruzalem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN