Mijn kind mishandelt me

Mijn kind mishandelt me - Karel Baert | Fthsonline.com

...g achter. Kinderen die dieren mishandelen, hoe zit dat? Geachte heer Vermeiren, Soms doen kinderen nare dingen met dieren: een spin de pootjes uittrekken bijvoorbeeld ... mijn vader mishandelt mij | Kindertelefoon Community ... . Of een kind schopt een hond. Ik vraag me af: waarom doen kinderen dit? Hoe reageer je op dierenmishandeling van je kind als ouder? En wanneer is dit gedrag zorgwekkend? Hartelijke groet, Tracy wordt bijna dagelijks aangevallen door Robert, haar zoon van pas tien jaar oud. En ook Sarah wordt regelmatig mishandeld door haar oudste zoon Bailey. De mishandelingen hebben een verwoestend effect op de hun gezinnen. Maar wat is de oorzaak va ... Boek: Mijn kind mishandelt me - Springest ... . En ook Sarah wordt regelmatig mishandeld door haar oudste zoon Bailey. De mishandelingen hebben een verwoestend effect op de hun gezinnen. Maar wat is de oorzaak van het gewelddadige gedrag van hun zoons en kan er iets aan gedaan worden? Programma: Reportage Aflevering: Mishandeld door je eigen kind Mijn kind mishandelt me van Reportage gemist op SBS 6. Bekijk deze uitzending van "Reportage" dan nogmaals op Herhalingen.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel Baert
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kind mishandelt me.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:Kinderen die hun ouders mishandelen is een fenomeen dat meer voorkomt dan men zou denken. Veel literatuur en onderzoek bestaat er nog niet over. Dit hoeft niet te verwonderen. Het is een onderwerp dat we niet graag onder ogen zien, gewoon omdat het niet hoort dat kinderen hun ouders op een of andere manier terroriseren en zeker niet dat ze slaan.De auteur beschrijft deze situaties op een zeer bevattelijke en concrete wijze. Alle aspecten komen aan bod. De rode draad in het boek is Christof, een vader van 45 jaar, die door zijn zoon Dieter, 17 jaar, zowel fysiek, psychologisch, verbaal als financieel wordt mishandeld. Het boek is bestemd voor iedereen die te maken heeft met deze problematiek of er meer over wil weten.Over de auteurSMet voorwoorden van prof. dr. Wim Van den Broeck en prof. em. dr. Ingrid Ponjaert-Kristoffersen, beiden Universiteit Brussel, en prof. dr. Annemie Desoete, Universiteit Gent.KARL BAERT is master in de pedagogische wetenschappen en in het onderwijsmanagement. Hij is (mede)auteur van diverse uitgaven over leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen bij kinderen en jongeren.

Wil je het boek lezen?Mijn kind mishandelt me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Baert. Lezen Mijn kind mishandelt me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN