Gisteren droomde ik dat ik een dj was

Gisteren droomde ik dat ik een dj was - Frank Báez | Fthsonline.com

.... Gisteren droomde ik dat ik een dj was Wie zich aan de poëzie van Frank Báez (Santo Domingo, 1978) waagt, duikt in een tragikomische, schijnbaar autobiografische wereld van gedichten waarin een jonge eilandbewoner aan het woord is die het ... Kinderliedje Het droomventje ... ... 'k droomde gisteren van een ventje en zijn buikje was van koek. Van sucade was zijn neusje, en van chocola zijn broek. 't Ventje liep op witte klompjes en die waren van fondant. En een wandelstok van suiker Hield hij in zijn rechterhand. Weet je wat zijn oogjes waren, kleine ronde stukjes drop. En hij had zowaar een hoedje, van rozijnentulband op. Ik zie het als een reden voor ze om minimaal nog zeven jaar te blij ... Gisteren droomde ik dat ik een dj was - De online ... ... . En een wandelstok van suiker Hield hij in zijn rechterhand. Weet je wat zijn oogjes waren, kleine ronde stukjes drop. En hij had zowaar een hoedje, van rozijnentulband op. Ik zie het als een reden voor ze om minimaal nog zeven jaar te blijven leven. Mijn moeder is verdrietig, maar ze heeft begrip. Voor mijn vader, die lijdt aan frontotemporale dementie (FTD), is dat ... Tegen atletiektrainer Jerry M. is een celstraf van 24 maanden geëist, waarvan 8 voorwaardelijk. Jessica was als tiener één van de slachtoffers die hij heeft misbruikt. "Ik was al het vertrouwen ... Stel jezelf een doel. Bijvoorbeeld dat je over 5 maanden draait op een zaterdag in je favoriete nachtclub of dat je samen kunt spelen met een andere dj. Leer de mensen in de dj en nachtclub wereld kennen, de promotors, andere dj's en nachtclubeigenaars. Zo kun je aan je profiel en bekendheid werken. Maar naast al dit, heb geduld....

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Báez
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Gisteren droomde ik dat ik een dj was.pdf

OMSCHRIJVING

Wie zich aan de poëzie van Frank Báez (Santo Domingo, 1978) waagt, duikt in een tragikomische, schijnbaar autobiografische wereld van gedichten waarin een jonge eilandbewoner aan het woord is die het liefst de wijde wereld intrekt om kunstenaar te worden: "ik herinner me dat ik / zo wanhopig was dat ik zelfs / als een verstekeling / had meegewild op de eerste boot die afmeerde". Inmiddels heeft de dichter gereisd en veel van de wereld gezien, en kijkt hij daarop terug in zijn gedichten: Chicago, Egypte, de Middellandse Zee – een voor een worden de locaties opgenomen in dat universum van die jongeman die graag groots en meeslepend wil leven maar toch zijn geliefde eiland in de Caribische Zee maar niet uit zijn systeem krijgt. Steeds keert Báez terug naar de kade, de pier, de golven: We zijn allebei ouder geworden, maar ondanks het voorbijgaan van de tijd blijf ik naar deze pier komen om met je te praten met dezelfde onschuld van toen ik nog een jongen was en over je stranden liep en een schelp oppakte en hem naar mijn oor bracht en jij voor het eerst tegen me sprak. Met een voorwoord van Carlos Manuel Álvarez.

Wil je het boek lezen?Gisteren droomde ik dat ik een dj was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Báez. Lezen Gisteren droomde ik dat ik een dj was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN