Bespiegelingen

Bespiegelingen - Simone Detiger | Fthsonline.com

...t het Spaans. In 1979 ontving hij de Martinus Nijhoff Vertaalprijs voor zijn vertalingen van Latijns-Amerikaanse literatuur, waaronder Octavio Paz (Het labyrint der eenzaamheid), Pablo Neruda (Ik beken ik heb geleefd), José ... bespiegelingen - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... ... Bespiegelingen: inzichten. Deel dit artikel. Tijdens ons leven krijgen we mooie inzichten. Inzichten die ons een beeld geven van waarom en hoe. Vaak komen deze inzichten nadat we ons bewust worden van een bepaalde gebeurtenis. Vaak vragen we ons af waarom bepaalde dingen gebeuren. Bespiegelingen. De zegen komt uit zijn hand. Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. He ... bespiegeling - Vertaling Nederlands-Engels ... . Vaak vragen we ons af waarom bepaalde dingen gebeuren. Bespiegelingen. De zegen komt uit zijn hand. Maandelijks wordt in deze rubriek van onze website een thema belicht. Lezers kunnen daarop desgewenst een reactie geven. Het thema van juni is 'Zegenen'. Bespiegelingen over levenswijsheid van Arthur Schopenhauer, 9789028415942 voor € 17,50 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Vertalingen in context van "bespiegelingen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Maar toch nog een paar bespiegelingen. Succesvol besturen van organisaties in de huidige economie vraagt om fundamentele vernieuwing. Dat stelt managementconsultant en hoogleraar organisatieleer en -verandering Hans Strikwerda in zijn nieuwe boek: Bespiegelingen op governance, besturen, management en organisatie in de 21ste eeuw. Niet het zoveelste managementboek met vinklijstjes en checklists. Maar stevige kost voor iedereen die ... BESPIEGELINGEN. Kwetsbare liefde Soms kun je ineens geraakt worden door een klank, een woord, een beeld. Vaak zonder dat je erop voorbereid bent. Zelf ben ik nogal van woorden, maar vorige week werd ik getroffen door een beeld, een foto bij een artikel in Trouw over de grote...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone Detiger
DIMENSIE
3,46 MB
BESTANDSNAAM
Bespiegelingen.pdf

OMSCHRIJVING

Universele gevoelens individueel weergegeven: gewoon en toch zo bijzonder. Elke fase in het leven gaat met afsluiten en herinneringen gepaard maar ook met loslaten opdat nieuwe kansen zichtbaar worden. Na ontmoetingen blijven indrukken achter. Dingen in het leven raken je. Met gevoelens van liefde, verdriet en humor, gecombineerd met doordenkers, impressies uit het dagelijks leven en hoopgevende gedachten verhaalt 'Bespiegelingen' over de veranderlijkheid van het leven. Herkenbaar voor ieder.

Wil je het boek lezen?Bespiegelingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone Detiger. Lezen Bespiegelingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN