De leugen

De leugen - Rudy Dek | Fthsonline.com

...n: bedrogen worden, incest, homoseksualiteit, alcohol- en drugsgebruik, zwangerschap, loverboys, uitgehuwelijkt worden en eerwraak ... 'De leugen regeert' - Boerderij.nl ... . leugen De leugen regeert. Letterlijk: de leugen is de baas: halve waarheden of onwaarheden voeren de boventoon, met name in het politieke debat. Koningin Beatrix gebruikte deze uitdrukking in een bijeenkomst met vertegenwoordigers van de pers, onder meer doelende op in de pers verschenen berichten over het koningshuis. De cholesterol leugen is een krachtige term maar je kunt het eigenlijk niet anders verwoorden als je onderstaande informatie heb ... De of het leugen? Welk lidwoord ... . De cholesterol leugen is een krachtige term maar je kunt het eigenlijk niet anders verwoorden als je onderstaande informatie hebt gelezen. Volgens de Hartstichting zijn er al meer dan 1 miljoen Nederlanders die medicijnen gebruiken tegen cholesterol. Cholesterol verlagende medicijnen zijn de meest voorgeschreven Buiten de leugens van Rutte zij er ook verklaringen dat hij getuige is geweest van kinder-moord en -verkrachting(meerdere ?) en daar verder niets over zegt. Hij zegt ook niets over dat er een staatsgeheim is over het feit dat de NL-zeedijken van onderen niet deugen en zoals enkele wetenschappers daar bewijzen over hebben. In het dagelijks leven onderscheidt een leugen zich vrijwel niet van de waarheid, zo blijkt uit onderzoek van de psychologe Bella DePaulo. `Achter bijna iedere leugen ligt de wens dat die leugen ... De grootste expert in Nederland schijnt prof. dr. John Kasteleins te zijn van het AMC in Amsterdam. Dus die man moest ik maar eens een briefje schrijven over dit onderwerp! Hij was als door een bij gestoken toen ik hem vroeg om een mening over het boek: "De Cholesterol-leugen" van prof.dr. Walter Hartenbach. In ´De cholesterol leugen´ ontrafelt Hartenbach systematisch de de mythen die jarenlang in stand zijn gehouden. Hij levert echter niet alleen kritiek, maar hij komt ook met oplossingen. Daarnaast is de uitgebreide literatuurlijst geschikt om je verder in dit onderwerp te verdiepen. De 12-jarige Alison bewaakt...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudy Dek
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
De leugen.pdf

OMSCHRIJVING

Een boek over taal, dat begint als een essay en lijkt te eindigen als een roman. Of is het toch een essay? Wat de verteller in het boek betoogt, is dat we allemaal gevangen zitten in de gedachte dat iets waar is of niet. Maar met taal spreek je noch waarheid noch onwaarheid, stelt hij. Deze gevangenis hebben we met elkaar bedacht en ook al zijn we ons daarvan niet eens bewust, we lopen wel keer op keer tegen de muren ervan op. De verteller lijdt onder de kwestie waar of niet waar - en waarschijnlijk is hij niet de enige. Gelukkig ziet hij hoe hij zijn lijden kan verlichten, maar de deur van de gevangenis is niet eenvoudig te openen. Daar ligt iemands hand op.Rudy Dek is taaltrainer voor zowel Nederlanders als nieuwe Nederlanders. Ook werkt hij als docent aan de Schrijversacademie. Sinds 2008 schrijft hij thrillers.

Wil je het boek lezen?De leugen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudy Dek. Lezen De leugen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN