Het Kerstclowntje

Het Kerstclowntje - Coby Hol | Fthsonline.com

...tje Coby Hol Nog één nachtje slapen en dan is het Kerstmis ... Boekwinkeltjes.nl ... . Stijn en mama kopen versiering voor in de kerstboom. Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boom, maar speelt ermee en neemt het mee naar bed. 's Nachts maakt het kerstclowntje Stijn wakker. Het sneeuwt! Het kerstclowntje. Het kerstclowntje Coby Hol Nog één nachtje slapen en dan is het Kerstmis. Stijn en mama kopen versiering voor in de kerstboom. Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boo ... Het kerstclowntje - De Eenhoorn ... . Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boom, maar speelt ermee en neemt het mee naar bed. 's Nachts maakt het kerstclowntje Stijn wakker. Het sneeuwt! Stijn en het kerstclowntje haasten zich naar buiten. Het kerstclowntjeCoby HolNog één nachtje slapen en dan is het Kerstmis. Stijn en mama kopen versiering voor in de kerstboom. Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boom, maar speelt ermee en neemt het mee naar bed.'s Nachts maakt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Coby Hol
DIMENSIE
5,66 MB
BESTANDSNAAM
Het Kerstclowntje.pdf

OMSCHRIJVING

Het kerstclowntjeCoby HolNog één nachtje slapen en dan is het Kerstmis. Stijn en mama kopen versiering voor in de kerstboom. Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boom, maar speelt ermee en neemt het mee naar bed.'s Nachts maakt het kerstclowntje Stijn wakker. Het sneeuwt! Stijn en het kerstclowntje haasten zich naar buiten. Ze maken een sneeuwpop en sleeën de helling af. Wat hebben ze een lol! Dan komen ze de kerstman tegen. Hij moet nog heel veel pakjes rondbrengen en kan een beetje hulp best gebruiken...Een origineel kerstverhaal. De lieve prenten werden gemaakt met gekleurd gaas en snippers papier. Eerder verscheen Paashaas, waar blijf je toch? in dezelfde techniek .

Wil je het boek lezen?Het Kerstclowntje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coby Hol. Lezen Het Kerstclowntje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN