Verzekering verzekerd?

Verzekering verzekerd? - N. Lavrijsen | Fthsonline.com

...u soms een WW-verzekering afsluiten bij ons ... Welke verzekeringen zijn verplicht? - Independer ... . Alle belangrijke verzekeringen heb je met de Interpolis Alles in één Polis® in één pakket. ... Met een inboedelverzekering weet je zeker dat je spullen tijdens en na de verhuizing zijn verzekerd tegen schade en diefstal. Tips voor kopers Tips voor huurders. Al een Interpolis verzekering? Verzekering inzien. Verzekering wijzigen. Verzekerd van hulp. Met een verzekering via SNS ben je goed verzekerd voor een voordelige premie. En heb je ons nodig? Dan zijn we er voor ... Vrijwillig verzekeren bij UWV | UWV | Particulieren ... . En heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je. Online en aan de telefoon. Reisverzekering aanpassen. Wil je iets veranderen? Geef het aan ons door. Reisverzekering wijzigen. Vaak is er de mogelijkheid om je aanvullend te verzekeren voor pechhulp in Nederland of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een aanvullende verzekering auto aangaat, ontvang je altijd hulp als je onderweg pech hebt aan je auto. Lees er alles over op de pagina over pechhulp vergelijken. Een splinternieuwe auto wil je uitgebreid verzekeren, maar voor een auto ouder dan 10 jaar is dat misschien niet meer nodig. Bekijk goed of de premie opweegt tegen de vergoeding die je krijgt. Overweeg een hoger eigen risico. Bij veel verzekeraar krijg je hier korting voor terug. Voorkom dat je dubbel verzekerd bent. Wij zetten alle soorten verzekeringen voor jou op een rijtje. En heb je schade? Dan wil je dat alles zo snel mogelijk geregeld is. Daarom kun je bij ons jouw schade online melden. Wij regelen de rest. Dat geeft een gerust gevoel. Wat is uw situatie? Schade, wat nu? Waarvoor ben je verzekerd, hoe schade te melden of gemaakt kosten te ... Verzekeringen. Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen. Autoverzekering afsluiten? Direct je auto verzekeren. Kies je dekking: WA, WA+ of All Risk & bereken je premie. Tot 80% no-claim korting 24/7 hulp van ANWB. Bij ons kunt u uw 2e huis in Nederland goed verzekeren met onze Woonverzekeringen.U verzekert uw recreatiewoning met onze Opstalverzekering tegen sch...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Lavrijsen
DIMENSIE
5,53 MB
BESTANDSNAAM
Verzekering verzekerd?.pdf

OMSCHRIJVING

In het verleden werd aangenomen dat banken en verzekeraars nooit in staat van faillissement zouden geraken. De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat deze aanname niet juist is. Verschillende banken (zoals Van der Hoop Bankiers en DSB Bank) en verzekeraars (zoals Vie d'Or en Ineas) zijn failliet gegaan.Een particulier of bedrijf sluit een verzekeringsovereenkomst met een verzekeraar met het doel bepaalde risico's te laten dragen door een verzekeraar. Vooral gebeurtenissen waarbij de kans dat deze plaatsvinden relatief klein is maar waarbij de financiële gevolgen groot zijn, worden verzekerd.Omdat particulieren en bedrijven soms in hoge mate afhankelijk zijn van verzekeraars, is het van belang dat de financiële risico's ook daadwerkelijk worden gedragen door de verzekeraar. De wetgever heeft verschillende saneringsregelingen in het leven geroepen om het faillissement van een verzekeraar te voorkomen: de onteigeningsregeling, de overdrachtsregeling, de opvangregeling en de noodregeling.In dit boek Verzekering verzekerd? worden de gevolgen van deze saneringsregelingen voor verzekerden met betrekking tot de dekking en de voortzetting van de verzekeringsovereenkomst afgezet tegen de gevolgen van een faillissement. Hierdoor wordt inzicht verkregen in de eventuele overlap en/of hiaten van de verschillende saneringsregelingen en het faillissement met betrekking tot deze gevolgen en kan antwoord worden gegeven op de vraag of de verzekering daadwerkelijk verzekerd is.

Wil je het boek lezen?Verzekering verzekerd? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Lavrijsen. Lezen Verzekering verzekerd? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN