De dood te slim af

De dood te slim af - Doeke Post | Fthsonline.com

...e auteur. Tijdens de bijeenkomst werd nagedacht over hoe PCOB-leden alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg rond het levenseinde tegemoet zien en hoe dit thema aandacht kan krijgen binnen de vereniging ... 13 oktober: Boekbespreking 'De dood te slim af' - PCOB ... ... . "Aanwezigen werd … Deze eend neemt een labrador in de maling door haar dood te faken. ... Slimme eend speelt dood en is hond te slim af . Viral van de dag Opmerkelijk . 00:53 . Nederlanders ... Het e-book De dood te slim af, geschreven door Doeke Post, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wordt de mens niet geleefd door de technologie en komt alles onder de heerschappij van ingenieurs te staan? We lijken de dood te slim af te zijn, met ... Review | De man die probeerde de Dood te slim af te zijn ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wordt de mens niet geleefd door de technologie en komt alles onder de heerschappij van ingenieurs te staan? We lijken de dood te slim af te zijn, met de techniek als bestrijdingsmiddel. Maar laat de dood zich wel pakken? ← Previous Post. De dood te slim af! Doeke Post Robots ter grootte van een bloedcel, geheugenchips die onze hersenen aanvullen en zo ook dementie bestrijden, en een levensverwachting van 150 jaar tegen het eind van deze eeuw. De nieuwe mens komt eraan, veel sneller dan we denken. Het is ... Deze eend neemt een labrador in de maling door haar dood te faken. ... Slimme eend speelt dood en is hond te slim af . Viral van de dag Opmerkelijk . 00:53 . Nederlanders ... De man die probeerde de dood te slim af te zijn. De dichter Waldemar heeft zich, aanvankelijk helemaal tegen zijn zin, door Marianne laten veroveren. Algauw ontwikkelt zich een stormachtige romance tussen beiden. Waldemar meent dat Marianne de enige vrouw in zijn leven is die Waarheid net zo weet te waarderen als hijzelf. Maar hen is slechts weinig tijd gegund. Om de toekomst van de dood beter te gaan begrijpen heb ik het boek ' De dood te slim af!' van Doeke Post besteld. Hierin verteld Doeke Post hoe ver men in de laboratoria wereldwijd is en waarom een debat over de etnische implicaties van al deze ontwikkelingen hard nodig is. Kunnen we de sterke… De man die probeerde de Dood te slim af te zijn is een heel bijzonder boek, met zowel een realistische als een magische insteek. Wat ik erg leuk vond was...

INFORMATIE

AUTEUR
Doeke Post
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
De dood te slim af.pdf

OMSCHRIJVING

Robots ter grootte van een bloedcel, geheugenchips die onze hersenen aanvullen en zo ook dementie bestrijden, en een levensverwachting van 150 jaar tegen het eind van deze eeuw. De nieuwe mens komt eraan, veel sneller dan we denken. Het is fascinerend wat er in de nabije toekomst allemaal mogelijk zal zijn. Fascinerend, maar ook bedreigend.Doeke Post laat zien hoe ver men in de laboratoria wereldwijd al is en waarom een debat over de ethische implicaties van al deze ontwikkelingen hard nodig is. Kunnen we de sterke toename van ouderen wel verwerken? Wordt de mens niet geleefd door de technologie en komt alles onder de heerschappij van ingenieurs te staan? We lijken de dood te slim af te zijn, met de techniek als bestrijdingsmiddel. Maar laat de dood zich wel pakken?

Wil je het boek lezen?De dood te slim af in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doeke Post. Lezen De dood te slim af Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN