Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek

Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek - Hanneke Molenaar | Fthsonline.com

...g Werkboek (Paperback). Met het werkboek en de bijbehorende werkkaarten leren de leerlingen aan de hand ... PrOmotie praktijk en loopbaan - Wb 1 koken en keuken ... ... ... Met het werkboek en de bijbehorende werkkaarten leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over dienstverlening. Ze leren met het kopieerapparaat omgaan, ze leren post adresseren en verzenden en ze leren telefoneren. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectororiëntatie of kan ingepast worden bij de avo-lessen. Vergelijken - Werkboek dienstverlening (Hanneke Molenaar) ISBN: 9789060532560 - Met het werkboek en d ... Promotie praktijk en loopbaan | 1 Dienstverlening | Werkboek ... . Vergelijken - Werkboek dienstverlening (Hanneke Molenaar) ISBN: 9789060532560 - Met het werkboek en de bijbehorende werkkaarten leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over dienstverlening. Ze leren met het kopieerapparaat… Met dit werkboek leren leerlingen aan de hand van het model denken-doen-nakijken ov...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanneke Molenaar
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met het werkboek en de bijbehorende werkkaarten leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over dienstverlening. Ze leren met het kopieerapparaat omgaan, ze leren post adresseren en verzenden en ze leren telefoneren. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectororiëntatie of kan ingepast worden bij de avo-lessen. Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek Woordenschat Dienstverlening (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 1 - Praktijk en Loopbaan.

Wil je het boek lezen?Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanneke Molenaar. Lezen Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN