Volmaakt monster

Volmaakt monster - Tom Thys | Fthsonline.com

...n gaat als menselijke vergeetput. In negentien verhalen verkent de Vlaamse auteur Tom Thys de grenzen van horror, magisch ... - Volmaakt Monster - Paperback Thys,… - voor €18,95 ... ... Een ding wordt duidelijk na het lezen van de verhalenbundel 'Volmaakt monster': De verbeelding van auteur Tom Thys kent heel weinig grenzen.De lezer krijgt een diverse collectie verhalen voorgeschoteld waarin diverse gruwelijkheden en genres de revue passeren. Volmaakt monster book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos ... Volmaakt monster | Topboeken ... . Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos die voller... 'Volmaakt monster' door Tom Thys, Jos Weijmer, Thirza Meta - Onze prijs: €18,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Volmaakt monster geschreven door Tom Thys Het ene moment dobberde Agnes nog tussen de aanrollende golven, mijmerend over haar onbenullige leventje, het moment daarop spartelde ze hysterisch vanwege een prikkende pijn onder haar oksel. Zo snel als ze kon peddelde ze naar ondiep water, tot ze veilig in de branding stond. Bestel Volmaakt monster van Tom Thys. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Volmaakt monster, geschreven door Tom Thys, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos die voller is dan ze op het eerste gezicht lijkt, een mysterieuze zwarte steen op de zuidpool, een wonderlijke kermisattractie in het o...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Thys
DIMENSIE
11,58 MB
BESTANDSNAAM
Volmaakt monster.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos die voller is dan ze op het eerste gezicht lijkt, een mysterieuze zwarte steen op de zuidpool, een wonderlijke kermisattractie in het oude Canterbury en een meisje dat noodgedwongen door het leven gaat als menselijke vergeetput. In negentien verhalen verkent de Vlaamse auteur Tom Thys de grenzen van horror, magisch realisme, science fiction en alles wat daartussen ligt, soms doordrenkt van zwartgallige humor, dan weer overladen met melancholie.Hij neemt de lezer mee van de Antwerpse ondergrondse metro naar het zinderend hete Australië, van de onherbergzame Barentszee in 1596 naar het dak van een wolkenkrabber in de futuristische stad Cytrica. Maak kennis met de geniale uitvinder Canavan, met Agnes die een monsterlijke metamorfose ondergaat en met de levendige verbeelding van kleine Georgie. Volg de heldhaftige pastoor Seraphin in zijn strijd tegen het kwaad en aanschouw het nieuwste kunstwerk van de mysterieuze Samaranq.Thomas Olde Heuvelt, internationaal gepubliceerd auteur van o.a. 'Hex' en 'Harten Sara', als jurylid over 'Volmaakt monster':''Heerlijk verhaal met een grotesk uitgangspunt dat verrassend genoeg buitengewoon elegant en kundig is uitgewerkt, en bovendien met het nodige gevoel voor zwarte humor. Agnes is het meest menselijke personage uit deze editie van de Paul Harland Prijs (...) Dit is helemaal mijn soort verhaal. En dat niet alleen, het is ook ijzersterk in zijn soort. Ik heb er alleen maar krullen en smiley's bij gezet. Ik wil weten wie je bent en je romans of anthologieën kopen!''Over de auteur:Tom Thys' verhalen werden de afgelopen jaren in bloemlezingen, literaire tijdschriften en online gepubliceerd. Met zijn verhaal De Wondertoren won hij de Fantastels Feniksprijs. Ook behaalde hij de eerste plaats in de prozawedstrijd van Woordenstroom.org en de tweede en derde plaats in de W.J. Maryson Talent Award (Paul Harland Prijs). Daarnaast verschijnen er regelmatig recensies van horrorfilms van zijn hand op www.itsonlyamovie.nl.

Wil je het boek lezen?Volmaakt monster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Thys. Lezen Volmaakt monster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN