Voorleesgedichten

Voorleesgedichten - Jacques Kloters | Fthsonline.com

... en peuters om de allerkleinsten met poëzie in aanraking te laten komen De gedichten zijn zoveel mogelijk in kindertaal geschreven; dit kan voor volwassenen soms wat verwarrend overkomen Verder hebben sommige gedichten keuze-mogelijkheden; zie ook beneden; dit doen we om de gedichten zoveel mogelijk aan de omstandigheden van het kind te laten aansluiten ... Gedichten bij overlijden opa of oma | Memori.nl ... . Voorleesgedichten uit 'De Sandwich' Samengesteld door Jacques Klöters. Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam 2015. Moeder Uit wie mij spreken leerde murmelt kruiswoordpuzzeltaal, dan allerlaatste kwalen. borrelt praat van niets Haar lijf dat naar de aarde groeit staat onophoudelijk in bloei Ook een voorleesgedicht kan niet ontbreken in onze tuin met voorleesverhalen! Ze kunnen zich niet meer weg steken, hier staan ze s ... Over Voorleesgedichten | Voorleesgedichten ... . Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam 2015. Moeder Uit wie mij spreken leerde murmelt kruiswoordpuzzeltaal, dan allerlaatste kwalen. borrelt praat van niets Haar lijf dat naar de aarde groeit staat onophoudelijk in bloei Ook een voorleesgedicht kan niet ontbreken in onze tuin met voorleesverhalen! Ze kunnen zich niet meer weg steken, hier staan ze samen, zonder falen. En nu voorlezen en niet dralen! Voorleesgedichten is een superfijne toevoeging op ieder kinderfeestje! Linda de Groot komt naar jouw feestje toe - dat kan bij jou thuis zijn of een andere locatie waar jij het partijtje organiseert. Genieten van Voorleesgedichten. Voorleesgedichten telt 72 bladzijden en is uitgevoerd in een mooie hardcover. De eenvoudige en kleurrijke tekeningen zijn van de hand van de jonge illustrator Milou Martin. Het boek is te koop in de online boekhandel of via Linda's website Voorleesgedichten en kost €16,85. Linda (de) Groot - Voorleesgedichten, over Lionel, Eefje en anderen Voorleesgedichten uit De Sandwich (2015) Visite uit de hemel. Herinneringen in woord en geluid aan Willem Wilmink (2016) Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen. Mijn journaal (2016) Externe link. De Sandwich...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Kloters
DIMENSIE
8,74 MB
BESTANDSNAAM
Voorleesgedichten.pdf

OMSCHRIJVING

Jacques Klöters presenteert al jaren het best beluisterde radioprogramma op de zondagochtend, De Sandwich. Zijn luisteraars houden van poëzie, maar komen daar in het dagelijks leven weinig mee in aanraking. Daarom leest hij aan het begin van elk uur eengedicht voor. Klöters selecteert voor zijn programma bekende en onbekende gedichten uit het heden en het verleden, die zowel vrolijk als neerslachtigzijn. Het enige wat de gedichten gemeen hebben, is dat ze geschikt zijn om voor te dragen. Het zijn gedichten die loskomen van hetpapier en gehoord willen worden. Vaak klinkt er een stem in door, een persoonlijkheid. Je krijgt gewoon zin om ze hardop voor te lezen.

Wil je het boek lezen?Voorleesgedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Kloters. Lezen Voorleesgedichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN