Broederplicht

Broederplicht - Tomas Murris | Fthsonline.com

...rplicht Met veel liefde en de beste intenties voeden we ze op, onze kinderen ... Broederplicht (e-Book) - Tomas Murris | Boeken.com ... . Desondanks heeft bijna iedereen een groot deel van zijn leven nodig om zijn opvoeding weer te boven te komen. En dan begint de ware zoektocht, waarbij alle obstakels en uitdagingen die op ons pad komen bedoeld lijken voor maar één ding: ontdekken wie we werkelijk zijn. BROEDERPLICHT, m . (-en), wederzijdsche verplichtingen van broeders. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven (je LinkedIn gegeve ... Broederplicht van Tomas Murris | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven (je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld). We hebben geen exacte overeenkomst gevonden voor `BROEDERPLICHT` maar deze omschrijvingen zijn misschien nuttig: Moet op de eieren zitten bij wijze van vriendendienst (crypt.) Reisinspiratie: Oefening in Duitsland gedurende 10 dagen in oktober 1979 in Munster. Militaire dienstplicht. Als enigs kind kon ik niet terugvallen op broederplicht, en ook een S5 zat er niet in. Dus was er geen ontkomen aan en moest ik mij melden op de Chasse-kazerne in Breda voor een opleiding bij de afdeling Verbindingen van de Artillerie van het Nederlandse leger. Bestel Broederplicht van Tomas Murris. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Murris
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Broederplicht.pdf

OMSCHRIJVING

Broederplicht Met veel liefde en de beste intenties voeden we ze op, onze kinderen. Desondanks heeft bijna iedereen een groot deel van zijn leven nodig om zijn opvoeding weer te boven te komen. En dan begint de ware zoektocht, waarbij alle obstakels en uitdagingen die op ons pad komen bedoeld lijken voor maar één ding: ontdekken wie we werkelijk zijn. Ook Lodewijk ontkomt niet aan dit lot. Op een dag vindt hij een oud sigarendoosje van zijn vader met foto's en een oud krantenknipsel erin. De inhoud van het inmiddels vergeelde bericht zet het leven van de jonge Lodewijk op zijn kop. Het voelt alsof hij geen bestaansrecht meer heeft. Frustratie, somberheid en angsten zijn het gevolg. Hoewel Lodewijk maatschappelijk succesvol is en geluk vindt in zijn nieuwe gezin, blijft zijn pijn. Langzaam maar zeker komt Lodewijk erachter dat zijn oplossingen eigenlijk het probleem bevestigen. En dat zijn probleem de oplossing is. Broederplicht is de debuutroman van Tomas Murris. Als psycholoog heeft Murris (een pseudoniem) zich zijn gehele loopbaan ingezet voor kinderen en jongeren die te maken hebben met ontwrichtende levensomstandigheden. Hij heeft op zijn vakgebied een drietal boeken gepubliceerd.

Wil je het boek lezen?Broederplicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Murris. Lezen Broederplicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN