Management & organisatie in balans havo/vwo

Management & organisatie in balans havo/vwo - Sarina van Vlimmeren | Fthsonline.com

... in Balansbestaat voor het vwo uit vier theorieboeken, twee werkboeken, twee antwoordenboeken en een docentenhandleiding ... Management en Organisatie in Balans vwo Opgavenboek 2 door ... ... . Bij deze methode hoort methodeondersteu- ... Management & Organisatie in Balans. Voorjaar 2008 Sarina van Vlimmeren Wim de Reuver V Bestel Management en Organisatie in Balans / Havo / Antwoordenboek 2 van Sarina van Vlimmeren;;Tom van Vlimmeren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Management & Organisatie in Balans is bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo die hebben gekozen voor het vak Management en Organisatie. Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, ... Me ... Management & organisatie in balans | havo/vwo ... . Onderwerpen zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitdenken van een strategie voor webvertising, ... Meer informatie over de vakvernieuwing bedrijfseconomie havo/vwo Let op: Deze pagina bevat alleen informatie die specifiek is voor het examen management en organisatie havo 2017 . Kies havo in 2017 als u breder geïnformeerd wilt worden. Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. 9789491653285 Management & Organisatie in Balans havo antwoordenboek 2 € 13,50 9789491653766 M&O in Balans aanvulling Basiskennis Ondernemerschap leeropgavenboek € 15,90 ISBN/EAN Digitale oefeningen jaarlicenties (pc/tablet/smartphone) Licentieprijs Management & Organisatie in Balans voor het vak management en organisatie havo en vwo. Bedrijfseconomie in Balans voor het vak bedrijfsecononomie havo en vwo. Economie Integraal voor het vak economie bovenbouw havo en vwo. Integraal in Balans voor het vak economie en bedrijfseconomie onderbouw havo en vwo. Elementair boekhouden in Balans voor Elementair boekhouden/Basiskennis boekhouden (BKB) Vergelijken - Management & Organisatie in Balans 1A Vwo Theorieboek (Sarina van Vlimmeren) (2015) ISBN: 9789042537743 - Management & Organisatie in Balans 1A Vwo Theorieboek 6e druk is een boek van Sarina van Vlimmeren uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff…...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarina van Vlimmeren
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
Management & organisatie in balans havo/vwo.pdf

OMSCHRIJVING

Management & organisatie in balans havo/vwo 1e druk is een boek van S.J.M. van Vlimmeren uitgegeven bij Uitgeverij van Vlimmeren B.V.. ISBN 9789491653766 Ondernemen is meer dan handelen of uitoefenen van een vak. Ondernemen is vooral kiezen, zowel voor de start van een onderneming als daarna.Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een markt, de producten, de prijsbepaling, de inzet van media, de manier van verkoop en levering, personeel in dienst nemen of werk uitbesteden? Bij het maken van een keuze is kennis behulpzaam. De keuzes vallen voor een groot deel binnen een wettelijk raamwerk. Denk aan de keuze voor een rechtsvorm en daarmee samenhangend de aansprakelijkheid, wat een ondernemer moet doen met klanten die niet betalen, de regels om een factuur op te stellen, de handel met het buitenland, de diverse belastingen waarmee een onderneming te maken krijgt.Ook een gedegen onderzoek naar de financi le haalbaarheid is van belang. Bij ondernemen spelen veel aspecten een rol. Deze aanvulling geeft samen met M&O in Balans wel een brede kennismaking met de meest voorkomende facetten van ondernemerschap.Dit boek is dan ook geschikt voor gebruikers van M&O in Balans die meer willen weten over ondernemerschap. Bij het schrijven hebben we ons laten leiden door een aantal uitgangspunten:- Geen overlapping met de stof in M&O in Balans, wel een korte herhaling via de begrippenlijsten en alle opgaven.- In combinatie met M&O in Balans de volledige stof bieden voor kandidaten die deelnemen aan het examen Basiskennis Ondernemerschap.- Een praktijkgerichte benadering die mede is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers.Bij het boek hoort de methodewebsite www.ondernemerschapinbalans.nl. Deze gebruiken we om aanvullende en actuele informatie op te plaatsen. Onder andere vanwege de beschikbaarheid van een antwoordenboek (ISBN 9789491653780) is dit boekje prima geschikt voor zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Management & organisatie in balans havo/vwo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarina van Vlimmeren. Lezen Management & organisatie in balans havo/vwo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN