Max - Max op ontdekkingsreis

Max - Max op ontdekkingsreis - Christine Kliphuis | Fthsonline.com

...Vakantieman is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1 ... Max op ontdekkingsreis - M. Pfister - (ISBN: 9789055795154 ... ... . Heb je MAX Vakantieman gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven is binnenkort te zien in een nieuw programma van Omroep MAX. In Professors op Pad gaat de echtgenoot van prinses Margriet met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée op ontdekkingsreis door de Nederlandse natuur. MAX Vandaag. Op de website MAX Vandaag vindt u alle tv- ... Lijst van Europese ontdekkingsreizen - Wikipedia ... . MAX Vandaag. Op de website MAX Vandaag vindt u alle tv-programma's. Bekijk alle informatie en kijk programma's online terug. Vanaf vrijdag 13 juli om 21.15 uur op NPO 2 zendt MAX het nieuwe programma Professors op Pad uit. In dit bijzondere MAX-programma neemt prof. mr. Pieter van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker mee op een boeiende ontdekkingsreis in de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft. Dat natuu... Omroep MAX is dé publieke omroep voor mensen van vijftig jaar en ouder. Op de Afrikaanse savanne ademloos naar wildlife kijken. Het ongerepte Noord-Amerika of juist het diepe zuiden met zijn exotische en uitbundige levensstijl. Wat je droomreis ook is, tijdens een rondreis van TUI maak je kennis met landen zoals ze echt zijn. Groepsrondreis. Bij Internetbureau Max kijken we door je vraag heen. Want wat ons écht interesseert, wat ons stuwt, is de echte vraag. De vraag achter de vraag, ... Wouter neemt je mee op zijn ontdekkingsreis over Service Design. Lees verder. Flexible Content buigt met je mee. Met Flexible Content houden wij de controle over de kwaliteit van de website, ... In Bed and Breakfast MAX 2019 zie je weer de leukste B&B's van Nederland voorbijkomen op televisie. Maak snel kennis met de kandidaten en deelnemende B&B's van dit seizoen, wellicht zit er een mooie plek tussen voor je eerstvolgende weekendje weg!...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Kliphuis
DIMENSIE
7,11 MB
BESTANDSNAAM
Max - Max op ontdekkingsreis.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen kan de toekomst van de aarde zelf beïnvloeden door het maken van de juiste keuzesThema's: keuzes maken, ontdekken, tolerantieNa een lange winter ontwaken de rotsmuizen uit hun winterslaap. Max maakt een tochtje over het rotseiland, maar er is niks nieuws te ontdekken. Daarom bouwt hij samen met een aantal rotsmuizen een vlot en gaat op ontdekkingsreis. De muizen stuiten op een vreemd eiland. Daar ontmoeten ze muizen met een groengestreepte vacht. Net zoals de rotsmuizen hun toverstenen hebben, hebben deze muizen hun rode bessen.Het verhaal ontwikkelt zich vervolgens in twee verschillende richtingen: je kunt zelf kiezen voor een goede en een slechte afloop.

Wil je het boek lezen?Max - Max op ontdekkingsreis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Kliphuis. Lezen Max - Max op ontdekkingsreis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN