Geinspireerd door Krishnamurti

Geinspireerd door Krishnamurti - Marina Kuyper | Fthsonline.com

...stellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken ... Lotusvijver: Geïnspireerd door Krishnamurti - OHM Net ... .com vind je altijd wat je zoekt. Geinspireerd door Krishnamurti - Marina Kuyper - Jiddu Krishnamurti (1895-1986) kan worden gerekend tot een van de meest oorspronkelijke en radicale denkers van de 20e eeuw. Tot aan zijn dood reisde hij de wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken. Marina Kuyper is een geweldige auteur. Download en lees het boek Geinspireerd door K ... Geïnspireerd door Krishnamurti, Marina Kuyper | Uitgeverij ... ... . Download en lees het boek Geinspireerd door Krishnamurti op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Geinspireerd door Krishnamurti in PDF, ePUB, MOBI. Georganiseerd door: Milinda Uitgevers Datum: donderdag 29 januari 2015 Tijd: 17:00 tot 20:00 uur Prijs: € gratis per keer Zaal: PC Hooftzaal - 85m2 - 30-90 personen Meer over de organisator Mail de organisator Tot op de dag van vandaag verdiepen mensen zich in het werk van Krishnamurti. Wat maakt dat deze fascinatie springlevend is? Marina Kuyper onderzocht het door 10 mensen te ... Geïnspireerd door Krishnamurti. 10 openhartige gesprekken. Marina Kuyper Melinda uitgevers Jiddu Krishnamurti kan worden gerekend tot één van de meest oorspronkelijke en radicale denkers van de 20ste eeuw. Wat was het dat zo velen aantrok in zijn uitspraken. Geinspireerd door krishnamurti, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. GEÏNSPIREERD DOOR KRISHNAMURTI 10 openhartige gesprekken, Marina Kuyper Een boekbespreking door Emmy van Beest _____... Jiddu Krishnamurti (1895-1986) kan worden gerekend tot een van de meest oorspronkelijke en radicale denkers van de 20e eeuw. Tot aan zijn dood reisde hij de wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken. Krishnamurti heeft op veel mensen een grote aantrekkingskracht. Nog steeds worden zijn boeken gelezen en zijn video-opnames ... Geïnspireerd door Krishnamurti (e-book) Gouden Lijst 10 openhartige gesprekken. Med...

INFORMATIE

AUTEUR
Marina Kuyper
DIMENSIE
11,51 MB
BESTANDSNAAM
Geinspireerd door Krishnamurti.pdf

OMSCHRIJVING

Jiddu Krishnamurti (1895-1986) kan worden gerekend tot een van de meest oorspronkelijke en radicale denkers van de 20e eeuw. Tot aan zijn dood reisde hij de wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken. Krishnamurti heeft op veel mensen een grote aantrekkingskracht. Nog steeds worden zijn boeken gelezen en zijn video-opnames bekeken. In de tijd dat hij nog leefde, waren zijn voordrachten altijd druk bezet.Tot op de dag van vandaag verdiepen mensen zich langdurig en intensief in het werk van Krishnamurti. Wat maakt dat deze fascinatie nog springlevend is en wat kunnen deze mensen vertellen over de inzichten die zij hierdoor hebben verkregen? Welke implicaties heeft deze benadering gehad voor hun dagelijks leven?Marina Kuyper voerde tien indringende gesprekken met mensen afkomstig uit verschillende landen. Het gaat om mensen met zeer verschillende achtergronden die al vele jaren intensief met het gedachtengoed van Krishnamurti bezig zijn, zoals een professionele voetballer, een psychotherapeut, een fysicus, een kok, een leraar en een schrijfster. Sommige van hen leefden jaren in de nabijheid van Krishnamurti. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zeer openhartig en op een toegankelijke manier vertellen over wat Krishnamurti voor hen heeft betekend. Ieder van hen benadrukt weer een ander facet of een andere essentie.Dr. Marina Kuyper (1949) is voormalig huisarts en onderzoeker. Zij maakt deel uit van het dagelijks bestuur van de Stichting Krishnamurti Nederland en is redacteur van het bulletin 'In feite' van deze stichting.

Wil je het boek lezen?Geinspireerd door Krishnamurti in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marina Kuyper. Lezen Geinspireerd door Krishnamurti Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN