VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek

VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek - Rieke Wynia | Fthsonline.com

... andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F ... VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek - Rieke Wynia ... ... .3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek is een boek van Rieke Wynia uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490013882 VIA is een competentiegerichte en sectorspecifieke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit w ... bol.com | VIA - 2F Welzijn - Werkboek, Rieke Wynia ... ... . De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit de werkboeken wordt verwezen naar het handboek en niet andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F.3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. VIA 3F Zorg amp Welzijn deel Werkboek 9789490013882. 9 9 x gezien 1 1 x bewaard sinds 07 nov. '18, 15:14. Bewaar ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek VIA / 3F Zorg & Welzijn / deel Werkboek, geschreven door Rieke Wynia & Mirjam de Heer. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over VIA / 3F Zorg & Welzijn / deel Werkboek. VIA 3F Zorg & Welzijn Werkboek bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. VIA / 3F Zorg & Welzijn / deel Werkboek . Auteur: Rieke Wynia. Nederlands 240 pagina's Deviant juli 2013 Samenvatting VIA is een competentiegerichte en sectorspecifi eke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek wordt 46 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek. VIA Werkboek A2 Zorg & Welzijn (Paperback). VIA Werkboek A2 Zorg & Welzijn is een boek van Rieke Wynia VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek van Rieke Wynia kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 97894900...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Wynia
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek is een boek van Rieke Wynia uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490013882 VIA is een competentiegerichte en sectorspecifieke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. De methode doet dit door aan de hand van praktijksituaties aan de slag te gaan met de taalvaardigheden luisteren, lezen, schrijven, gesprekken voeren en spreken.De methode VIA is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen.1. Het handboek. In het handboek van VIA kan de deelnemer alles terugvinden wat hij op het gebied van Nederlands en communicatie binnen de relevante beroepsvelden nodig heeft. Het handboek is helder ingedeeld en de uitgebreide index maakt het mogelijk een specifi ek onderwerp makkelijk terug te vinden.2. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit de werkboeken wordt verwezen naar het handboek en niet andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F.3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. Het derde onderdeel van VIA is het online programma ViaStarttaal. ViaStarttaal traint de basale taalvaardigheid van de deelnemer, dat wil zeggen: het onderdeel taalverzorging/taalbeschouwing zoals de Commissie Meijerink dat vastgesteld heeft.De methode VIA is zo opgebouwd dat er zowel voor docenten als deelnemers veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kan een docent in overleg met de deelnemer bepalen welke beroepsthemas doorgewerkt moeten worden en op welk niveau de deelnemer begint met ViaStarttaal. In de handleiding vindt de docent suggesties voor het aanbieden van en varieren op de lesstof.Als makers van VIA willen wij benadrukken dat het doorwerken van alle onderdelen garandeert dat alle taalvaardigheden worden getraind.

Wil je het boek lezen?VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Wynia. Lezen VIA - 3F Zorg & Welzijn - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN